Call of Duty: Black Ops 2 čeká apokalypsa
Call of Duty: Black Ops 2 Novinka Call of Duty: Black Ops 2 čeká apokalypsa

Call of Duty: Black Ops 2 čeká apokalypsa

Michal Burian

Michal Burian

12

Odhaleno poslední DLC. Apocalypse přinese čtyři nové multiplayerové mapy, zatímco v zombie módu budete bojovat proti obřímu mechu.

Reklama

Válečnou show z loňského listopadu jménem Call of Duty: Black Ops 2 čeká poslední dodatečný obsah. Apocalypse přinese do hry čtveřici nových multiplayerovým map a nový zombie mód nazvaný Origins.

Na hráče čekají dvě přepracované mapy, konkrétně původní stadión Takeoff z Black Ops a archeologické vykopávky Dig z World at War. Ty doplní ještě zasněžené evropské město, které je rozděleno na dvě části, Frost a boj na útesech v Taiwanu v lokalitě Pod.

Nejzajímavější bude ale určitě zombie mód Origins. V něm na vás čekají postavy z originálního zombie režimu, tedy Tank, Nikolai, Takeo a Rictofen. Ti společně budou bojovat proti zombíkům ve stylizaci poněkud netipické první světové války, kde Němci experimentovali s elementem 115. Nakonec se v lokalitě objeví zombíci a dokonce i obří robot. Chybět nebudou Wonder zbraně, Mark IV tank a diesel-dron.

Kromě výše zmíněného se majitelé mohou těšit na novou skladbu "Shepherd of Fire" od skupiny Avenged Sevenfold v intru Origins a na art od Alexe Rosse. Ten dělá pro Marvel a DC.

Apocalypse DLC vyjde již 27. srpna na Xbox Live za 1200 Microsoft Points a později také pro PlayStation 3 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama