Call of Duty: Black Ops 3 nakonec i pro staré konzole
Novinka Call of Duty: Black Ops 3 nakonec i pro staré konzole

Call of Duty: Black Ops 3 nakonec i pro staré konzole

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

22

Ovšem za cenu drastických změn. <strong>Známe dokonce i záporáka nového Call of Duty a muže, který ho ztvární</strong>.

Reklama

Zpočátku to vypadalo, že nový díl Call of Duty dá konzolím staré generace sbohem. Hra se všude reprezentovala pouze na nejnovějších konzolích a o starých ani zmínka. Až dosud. Black Ops 3 se ještě podívá na starou generaci konzolí. Zatímco verzi pro PC a současnou generaci konzolí má na starosti Treyarch, verzi na staré konzole budou mít na svědomí Beenox a Mercenary Technology. Vydání obou verzí je stále 5. listopadu letošního roku.

Verze pro starší generaci konzolí se ale dočká razantních změn. Hra sice bude obsahovat všechny tři herní módy (kampaň, hru více hráčů, zombie), ale taková kampaň, která konečně obsahuje kooperaci, se bude lišit: Zatímco na PC, PS4 a Xbox One bude kooperace dostupná až pro čtyři hráče, Xbox 360 a PS3 si bude muset vystačit pouze s dvěma hráči. Proč se tvůrci rozhodli zrovna takhle jsme se nedozvěděli. Dá se však očekávat, že je to kvůli méně výkonnému hardwaru. Jak již víme, úrovně v kampani mají být mnohem větší a volnější než v předchozích dílech.

Activison dodal, že takových změn bude více a že neplánují verzi pro WiiU. Co se týče plánované bety, tak ta stále platí jen pro konzole současné generace a PC. Pro někoho to může být vcelku zklamání, ale bohužel.

Aby toho nebylo málo, víme už také, kdo bude hlavní antagonista Black Ops 3. Nového antagonistu ztvární Marshawn Lynch, fotbalový hráč NFL za Seattle Seahawks. O toto oznámení se postaral magazín ESPN. O tom, že Lynch má něco společného s Call of Duty, se mluvilo již v květnu, kdy navštívil studio Treyarchu. Lynch je veliký fanoušek série a to je také jeden z důvodů, proč si vybrali zrovna jeho. „Marshawn Lynch je perfektní pro Call of Duty,“ řekl CEO Activisionu Eric Hirshberg. No, na jeho výkon si budeme muset ještě chvíli počkat.

Black Ops 3 se odehrává ve vzdálené budoucnosti, kde došlo k protnutí technologie a lidí a samotní vojáci se změnili v ničivé zbraně. Po Menendezově dronovém útoku v roce 2025 došlo k razantním bezpečnostním opatřením a po zavedení systému DEAD (Directed Energy Air Defense) jsou vzdušné síly prakticky k ničemu. Hlavním tématem příběhu je únik přísně tajných informací a jeho zneužití, který má za následek chaos ve světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama