Call of Duty: Black Ops 3 - obtížnost Realistic a nový trailer
Novinka Call of Duty: Black Ops 3 - obtížnost Realistic a nový trailer

Call of Duty: Black Ops 3 - obtížnost Realistic a nový trailer

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

17

Trofeje odhalily několik detailů, vrátit se má Dead Ops Arcade.

Reklama

S blížícím se vydáním nového Call of Duty (přesně za měsíc) vypouští Activision pomaličku na internet nové informace, aby hráče navnadil a přitáhl nové potenciální zákazníky. Nebo je naopak odradil. Po úterním příběhovém traileru tu máme nový trailer a seznam trofejí pro PS4. Přinesl je server Exophase a prohlédnout si je můžete zde.

Zatímco některé ocenění jsou nic neříkající, jiné o hře prozrazují mnoho. Ze seznamu se dá vyčíst, že v kampani bude pouze deset misí. To je naprosto tragické číslo. Je ale také dost možné, že mise budou o něco delší a větší než tomu bylo u předešlých dílů. Co však stojí hodně za pozornost je zmínka o nové obtížnosti Realistic. Zatím není jasné, co vlastně nová obtížnost nabídne, ale jedná se o vítanou záležitost. Velkou vadou série Call of Duty je až moc velká jednoduchost, tak snad Realistic nabídne opravdovou výzvu.

Další trofeje spjaté s kampaní poukazují na možnost upravit si svoji postavu či výbavu. Hráči kromě kamufláží a příslušenství na zbraně budou také vylepšovat svoje CyberCore schopnosti a sbírat data o světě Black Ops. Něco jako takové malé encyklopedie.

Do této doby se vědělo, že zombie mód nabídne mapy Shadow of Evil a The Giant (pouze sběratelské edice). Nyní však díky odhaleným trofejím víme, že nás čeká Dead Ops Arcade 2. Jedná se o pokračování netradiční zombie mapy, která se nesla ve stylu retro her z hracích automatů. Dead Ops Arcade 2 si hráči odemknout hacknutím počítače na základně, stejně jako tomu bylo u prvního Black Ops.

Nakonec mám ještě tři drobné novinky spjaté s hrou více hráčů: Jestli nepatříte mezi příznivce nového systému pohybu v Black Ops 3, mám pro vás špatnou zprávu. Zatímco loňské Advanced Warfare obsahovalo speciální playlist zakazující exo-skelety, tak nový díl od Treyarchu nic takového nenabídne. Potvrdil to David Vonderhaar na svém Twitteru. Dle jeho slov je nový systém pohybu jádrem celé hry a proto nemůže dojít k jeho zakázání.

Zároveň s tím potvrdil, že v Black Ops 3 nenajdeme Riot Shield, aspoň co se týče multiplayerové části hry. Zatím ale není jasné proč. A poslední zprávou je, že na PC bude hra podporovat split-screen – budete si moci zvolit horizontální nebo vertikální rozdělení monitoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama