Call of Duty: Black Ops 3 vydělalo 550 milionů dolarů za první tři dny
Novinka Call of Duty: Black Ops 3 vydělalo 550 milionů dolarů za první tři dny

Call of Duty: Black Ops 3 vydělalo 550 milionů dolarů za první tři dny

Michal Burian

Michal Burian

61

Na Black Ops 2 z roku 2012 ale ztrácí. Stejnou částku zvládla hra za pouhých 24 hodin.

Reklama

Pokud vám přijde, že na sérii Call of Duty se akorát nadává a nikdo nové díly nekupuje, tak tomu tak není. Call of Duty pravidelně patří mezi nejprodávanější hry a potvrdil to i nejnovější Black Ops 3. Ten dokázal za první tři dny vydělat 550 milionů amerických dolarů, což je v přepočtu téměř 14 miliard korun českých.

Pro srovnání, Call of Duty: Black Ops II vygenerovalo 500 milionů dolarů za pouhých 24 hodin. Z toho důvodu není Black Ops 3 tak úspěšné, ale společnost Activision může těšit, že si střílečka vedla lépe než loňské Advanced Warfare od Sledgehammer Games a předloňské Ghosts od Infinity Ward.

Dle Activisionu prodeje Black Ops 3 ve srovnání s dvěma předešlými díly za první tři dny výrazně vrostly. Pro další srovnání by šlo uvést Halo 5: Guardians, Xbox One exkluzivita se dokázala v příjmech pochlubit s 400 miliony dolarů za první týden.

Není divu, že Black Ops 3 bude patřit s přehledem mezi nejžádanější tituly u Activisionu. A s největší pravděpodobností půjde o nejprodávanější hru letošního roku. Minimálně má Black Ops 3 na kontě nejlepší start v tomto roce. Uvidíme, jak se bude dařit včera vydanému Falloutu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama