Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles oficiálně potvrzeno
Novinka Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles oficiálně potvrzeno

Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles oficiálně potvrzeno

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

Již 16. května si budou moci hráči na PS4 zahrát 8 předělaných zombie map z předchozích dílů. Další platformy později. <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

Řadu měsíců se spekulovalo o tom, že se Call of Duty: Black Ops 3 dočká pátého neoficiálního DLC, které by se mělo týkat pouze zombíků. Sám výkonný producent Treyarchu, Jason Blundell, prohlásil, že letošek přinese pro Black Ops 3 spoustu velkých novinek. Před pár týdny začínaly na světlo světa vyplouvat indicie a nikdo již neměl pochybnosti o tom, že páté DLC opravdu existuje. Dneska to máme konečně černé na bílém.

Jason Blundell ve spolupráci s Youtuberem JCbackfire oznámil nový zombie obsah v podobě Zombies Chronicles. Fanoušci, kteří mají rádi kosení nemrtvých, se dočkají celkem osmi předělaných map z předchozích dílů. Black Ops 3 obohatí oblíbené mapy:

Call of Duty: World at War

Nacht Der Untoten Shi No Numa Verruckt

Call of Duty: Black Ops

Kino Der Toten Ascension Shangri-La Moon

Call of Duty: Black Ops II

Origins

Kromě lepšího grafického kabátku můžeme očekávat i rozšíření dosavadního příběhu, nové zbraně či zavedení Gobblegum systému. Kromě toho Jason Blundell ukázal na videu plakát mapující celou časovou linku zombie příběhu. Plné rozlišení najdete zde.

Zombies Chronicles vychází již 16. května, nejprve však na konzoli PS4. Xbox One a PC následují až o měsíc později. Cena prozatím stanovena nebyla. V současné době nevíme, zda bude tento dodatečný obsah zdarma pro držitele Season Passu, ale pravděpodobně ne. Season Pass se vztahoval pouze na 4 DLC, které vyšly v loňském roce. V pondělí, 8. května, bude studio Treyarch živě vysílat a přibližovat Zombies Chronicles. Zde se dozvíme více informací a snad dostaneme i záběry přímo z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama