Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles v povedeném traileru
Novinka Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles v povedeném traileru

Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles v povedeném traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa a další populární zombie mapy z předešlých dílů se vrací ve vylepšené podobě.

Reklama

Už 16. května vychází na PS4 páté DLC pro Call of Duty: Black Ops 3 (na ostatních platformách později). Dlouho očekávaný přídavek Zombies Chronicles zahrne osm vylepšených zombie map z předešlých dílů, konkrétně Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa (z World at War), Kino Der Toten, Ascension, Shangri-La, Moon (z Black Ops) a Origins ( zBlack Ops 2).

Mapy jsou obohaceny nejen o lepší vizuál, ale i o arzenál zbraní z Black Ops 3 a systém Gobblegums (žvýkaček s různými vlastnostmi). Při koupi DLC získáte i 20 ampulek s tekutým divinem (in-game měna), Whimsical GobbleGums nebo zbraňovou kamufláž Zombies Pack-a-Punch.

Teď tu máme nový a dost povedený trailer, který celý přídavek shrnuje. Uvidíte všechny zahrnuté mapy a jejich specifické prvky, různé typy nepřátel, lepší vizuál nebo několik klasických zbraní v čele s Wunderwaffe DG-2 a Ray Gun. S touhle zbraní jste se mohli setkat už v prapůvodní mapě Nacht der Untoten ve World at War (a také v jedné úrovni singleplayerové kampaně v Pacifiku, když jste věděli, jak na to). Trailer mimo jiné dokazuje, že od té doby ušli zombíci od Treyarchu obrovský kus cesty.

Velkou překážku v případě zájmu o Zombies Chronicles však představuje cena přídavku, která je stanovena na 30 eur (v přepočtu něco málo přes 800 Kč). To mnozí považují za přemrštěnou částku, čemuž se nelze příliš divit, i když tentokrát je toho obsahu očividně vážně dost. Fanoušci zombie módu budou mít v peněžence velkou díru, ale podle všeho si přijdou na své.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama