Call of Duty: Black Ops 4 láká na blížící se betu
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Call of Duty: Black Ops 4 láká na blížící se betu

Call of Duty: Black Ops 4 láká na blížící se betu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nové ukázky, termín testování a obsah bety.

Reklama

Studio Treyarch začíná prostřednictvím krátkých ukázek na Twitteru lákat na nadcházející betu Call of Duty: Black Ops 4. Ve videích vidíme zbraně, které budou při testech k dispozici. První vyzdvihuje útočnou pušku VAPR-XKG, druhé představuje samopal MX9 a třetí pušku známou jako Swordfish.

Kdy začne beta multiplayeru CoD: Black Ops 4?

  • Pro předobjednávky na PS4 - od 3. do 6. srpna
  • Pro předobjednávky na PS4 a Xboxu One - od 10. do 13. srpna
  • Pro předobjednávky na PC (Battle.net) - od 10. srpna
  • Veřejná beta pro PC (Battle.net) - od 11. do 13. srpna

*Všechny testy začínají v 19:00 a končí ve stejný čas

Ve všech testech budou k dispozici čtyři mapy pojmenované Contraband, Seaside, Payload a Frequency, stejně tak herní módy Team Deathmatch, Hardpoint, Domination, Control a Search and Destroy. Čtveřice map bude rozšířena ještě o dvě, Hacienda a Gridlock budou během testování rotovat.

Mapy podle studia Treyarch podporují různé herní styly, včetně vertikálního hraní, těsnějších bitev a samozřejmě nemůžou chybět otevřenější prostory, a mají ukázat podobu multiplayeru Call of Duty: Black Ops 4.

Pochopitelně budou v nabídce i všichni specialisté, tedy Recon, Crash, Battery, Torque, Ruin, Seraph, Ajax, Firebreak, Nomad a Prophet. Každý specialista má svou výbavu a zbraně. V jednom týmu si každý hráč vybere jednoho specialistu. Tvůrci si od tohoto výběru slibují, že každý hráč bude pro tým jinak užitečný a společně by měl celý tým spolupracovat.

Vraťme se ještě k herním režimům a řekněme si něco více o Control. V Control budete útočit nebo bránit dva statické cíle. Každý tým má omezený počet životů v bitvě. Z toho důvodu je důležitá strategie. Každé kolo má navíc časové omezení.

Kromě klasického testu multiplayeru si studio Treyarch připravilo ještě ochutnávku připravovaného battle royale režimu nazvaného Blackout. Půjde o soukromý test. Zatím bez dalších podrobností. Očekáváme, že opět pro předobjednávky a nejprve na PS4.

Zároveň jsme se dozvěděli informace o PC verzi. Tu má na starost tým z Beenox, který připravuje podporu HDR, Ultrawide rozlišení pro 21:9 a 31:9, podporu 4K, FOV slider (ve výchozím nastavení 90, může si ale zvolit i 60 nebo až 120) nebo citlivost myši.

Call of Duty: Black Ops 4 vyjde 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpre.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama