Call of Duty: Black Ops 4 poprvé ukazuje svůj Battle Royale
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Call of Duty: Black Ops 4 poprvé ukazuje svůj Battle Royale

Call of Duty: Black Ops 4 poprvé ukazuje svůj Battle Royale

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Skoro dvě minuty dlouhý trailer připomíná obsah nadcházející bety a k závěru videa láká na první záběry z Black Out módu.

Reklama

Již tento pátek začne na konzoli PlayStation 4 první kolo uzavřeného testování beta verze multiplayeru Call of Duty: Black Ops 4. Activision při té příležitosti vypustili do světa trailer, který víkendové testování připomíná a sumarizuje obsah, který nabídne. Konkrétně jde o 6 map (přičemž dvě, Hacienda a Gridlock, jsou v traileru nově představené), všech deset specialistů, řadu palebného arzenálu a taktéž smrtící scorestreaky.

Největším lákadlem na celém traileru je však první ukázka z Battle Royale módu nazvaného Black Out. V úvodu vidíme postavy Woodse, Masona a Diega s Brunem, což jsou nové posily do módu s nemrtvými. Posléze můžeme vidět ústřední postavu zombie režimu Edwarda Richtofena a specialisty z multiplayeru Ruina a Firebreaka. V krátkých záblescích se nám ukáže několik lokalit, které v rámci Battle Royale režimu navštívíme. V módu Black Out tak najdeme elementy z map jako Turbine, Raid a Nuketown, který je však dávno po výbuchu. Samozřejmě si nelze nevšimnout vozidel v pohybu.

První beta verze začíná v pátek od 19:00 a skončí téhož času v neděli. Přesně o týden později začíná druhé kolo, které se však bude týkat i Xbox One komunity. Od 11. do 13. srpna se zase bude konat veřejná beta pro PC bez nutnosti mít hru předobjednanou. Máte-li však již Call of Duty: Black Ops 4 přeobjednané na stolní počítač, získáte tím vstup do beta testu o den dříve.

Konzolová beta je pouze pro předobjednávky. Testování Black Out módu proběhne samostatně někdy v září.

Call of Duty: Black Ops 4 vyjde 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpre.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama