Call of Duty: Black Ops 4 si z harddisku ukousne 100 GB
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Call of Duty: Black Ops 4 si z harddisku ukousne 100 GB

Call of Duty: Black Ops 4 si z harddisku ukousne 100 GB

Michal Burian

Michal Burian

23
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Po Red Dead Redemption 2 další tlouštík.

Reklama

Pokud to takhle půjde dál, tak si majitelé konzolí s pevným diskem o kapacitě 500 GB nainstalují brzy jenom pár her. Po Red Dead Redemption 2, který bude na harddisku vyžadovat 105 GB volného místa (bez budoucích aktualizací), se dozvídáme to samé o Call of Duty: Black Ops 4. Nejnovější střílečka od studia Treyarch sice postrádá příběhovou singleplayerovou kampaň (místo ní multiplayer, zombíci a Blackout ve stylu battle royale), přesto bude na PS4 vyžadovat 100 GB, odhalila zadní strana krabičky hry.

Velikost Black Ops 4 bude ještě vzrůstat. Activision naplánoval postupné rozšiřování, což znamená, že tyhle dvě novinky zaberou téměř polovinu 500 GB disku. Majitelé konzolí s 1 TB diskem mohou být zatím v klidu, pro ostatní existuje možnost náhradního interního disku, případně připojení externího disku.

Na internetu se pomalu začínají vést debaty, kolik GB budou zabírat hry na další generaci konzolí. Když už dnes se dostáváme přes 100 GB...

Call of Duty: Black Ops 4 vychází 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Call of Duty: Black Ops 4 si z harddisku ukousne 100 GB

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama