Call of Duty: Black Ops 6 nenabídne žádnou formu časové exkluzivity
i Zdroj: Activision
Black Ops 6 Novinka Call of Duty: Black Ops 6 nenabídne žádnou formu časové exkluzivity

Call of Duty: Black Ops 6 nenabídne žádnou formu časové exkluzivity

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Activision chce spojit celou komunitu.

Reklama

O uplynulém víkendu proběhla otevřená betaverze chystaného Call of Duty: Black Ops 6, díky které jste si mohli hru bezplatně vyzkoušet ještě před vydáním. Nyní se k nám dostává zajímavá informace o časově exkluzivním obsahu. 

V minulosti bylo například pravidlem, že si vlastník jedné platformy u Activisionu zaplatil přednostní přístup do kampaně. U posledních dílů tuto možnost využila společnost Sony, která tím majitelům PlayStationu zajistila přístup do singleplayerové kampaně o několik dnů dříve. Po převzetí Activisionu Microsoftem a ukončení platnosti zmíněné exkluzivní smlouvy se Sony se však situace mění.

Představitelé Activisionu konkrétně potvrdili, že letošní díl v tomto směru žádnou exkluzivitu nenabídne a vyjde v plné verze s veškerými režimy souběžně na všech dostupných platformách. Na předností přístup ani nějakou další formu časové exkluzivity pro některou z platforem tedy letos nedojde. 

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. října na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Další velkou novinkou bude uvedení v předplatném Xbox/PC Game Pass již v den vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama