Call of Duty: Black Ops v novém světle + screenshoty
Call of Duty Novinka Call of Duty: Black Ops v novém světle + screenshoty

Call of Duty: Black Ops v novém světle + screenshoty

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Activision nám udělalo radost a uvolnilo čerstvé screeny z chystaného dílu série Call of Duty – Black Ops. Obrázky jdou ruku v ruce s několika rozhovory s tvůrci a zajímavými detaily, které provází vývoj. Pojďme si vybrat to nejlepší.

Reklama

Komunitní manažér Josh Olin ze studia Treyarch se svěřil, že je ještě singleplayerová část CoD: Black Ops nedodělaná, proto zůstává herní doba viset ve vzduchu. Avšak Mark Lamia podotýká, že bude titul ve stylu „tři her v jedné“. Takovému označení se nelze divit, když vezmeme v úvahu, že se pro hru připravuje singleplayerová kampaň, kooperativní režim pro 4 hráče a plnohodnotný multiplayer. Treyarch má také poprvé tým, který se speciálně věnuje jen multiplayerové části. Tleskáme.

„Díváme se na hru a vidíme tři v jedné. Dokonce i samotný singleplayer bude mít aspekty pro opakované hraní, které žádný předchozí díl nenabídl,“ dodává Olin. „Můžete se přes jednu úroveň dostat několika způsoby, zálibu si tu najde skutečně každý.“

„Všechno je to o různorodosti, aby se vymýtil stereotyp,“ říká Lamia. „Budete mít k mání hodně druhů zbraní i vozidel. Styl, kterým budeme prezentovat příběh, vaši postavu i všechny ostatní je zcela odlišný, než na který jste doposud byli zvyklí v sérii Call of Duty.“

Dle Treyarchu budou mít Black Ops silné zaměření na přizpůsobení a úpravu postavy hráče, její opravdové začlenění do příběhu a do vztahů, které se v něm prolínají. Call of Duty: Black Ops dorazí na trh 9.listopadu letošního roku na PC, Xbox360 a PS3. Už se nemůžeme dočkat. Prozatím si vychutnejte nové screeny v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama