Call of Duty Elite není hra, ale služba
Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty Elite není hra, ale služba

Call of Duty Elite není hra, ale služba

Michal Burian

Michal Burian

19

Tajemné Call of Duty Elite se konečně odhalilo a prozradilo, že nejde o hru, ale o on-line službu pro hráče, kteří budou hrát multiplayer Modern Warfare 3.

Reklama

S odhalením přišel server Wall Street Journal, který tvrdí, že Call of Duty Elite nebude nahrazovat tradiční hry pro více hráčů, nýbrž slouží jako on-line služba.

Dan Amrich, komunitní manažér Activision, potvrdil, že služba Call of Duty Elite bude zdarma a obsáhne komunitní funkce podobné populárnímu Facebooku. S hráči si tak budete moci domlouvat pořádání zápasů apod. CoD: Elite rovněž nabídne statistiky podobné nástrojům, které se využívají k prodeji akcií.

Pokud budete chtít do této služby měsíčně investovat, Activision se vám odmění. Získáte totiž exkluzivně nové multiplayerové mapy. Kolik budeme muset zaplatit, prozatím nevíme, podobné služby na internetu již jsou a stojí okolo 8 dolarů měsíčně.

Bobby Kotick, šéf Activision, se nechal slyšet, že do Elite investovali obrovské peníze, převážně na pokrytí provozních nákladů, a právě kvůli tomu musejí dát službu placenou.

Více informací bychom se měli dozvědět již velmi brzy, možná ještě dnes v podvečer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama