Call of Duty: Ghosts nabídne středověký hrad i vesmírnou stanici
Call of Duty: Ghosts Novinka Call of Duty: Ghosts nabídne středověký hrad i vesmírnou stanici

Call of Duty: Ghosts nabídne středověký hrad i vesmírnou stanici

Michal Burian

Michal Burian

61

Studio Infinity Ward představilo novou mapu pro multiplayerový režim Call of Duty: Ghosts. Jde o Stonehaven, tedy středověký hrad <strong>+ informace o příběhu</strong>.

Reklama

Stonehaven je středověký hrad inspirovaný evropskými pevnostmi. Podle vývojářů je dostatečně velký, kde si bitvy užijete nejen tváří v tvář, ale také se sniperkou.

Mapa zahrnuje nejen interiér hradu a pevnost samotnou, ale také okolí a další překvapení. Stejně jako jiné mapy, i tahle se bude v průběhu bojů měnit, budete moci využít prostředí ve svůj prospěch, například zavřít bránu apod.

V návaznosti na to řekl zástupce Infinity Ward, že Call of Duty: Ghosts nabídne větší a otevřenější mapy.

Kromě toho se tento díl zaměří i na stealth možnosti v singleplayeru. V jedné misi nazvané Federation Day se budete slaňovat po mrakodrapu a následně se plížit uvnitř budovy. Nutno ovšem podotknout, že se budete moci kdykoliv rozhodnout a sami si zvolit, zda misi budete hrát potichu nebo se na to vykašlete a vypukne krvavá bitva.

Pozor, níže mohou být spoilery.

Co se týče samotného příběhu, hra se odehrává 10 let po katastrofě, která zdecimovala Severní Ameriku. Hrajete za Logana, který se může spolehnout na svého bratra Hesha a psa Rileye. Bojovat budete proti Federaci, jihoamerické skupině a nové světové supervelmoci.

Katastrofu má za následek nebezpečná zbraň ve vesmíru na stanici Odin. Jde o velké tyče, které dopadnou na zem takovou silou, která se vyrovná jaderné bombě. Odin byl přitom vytvořen s cílem chránit USA před hrozbou. Plán ale selhal a USA se obává toho nejhoršího.

V úvodní misi na Odinu budete astronautem, který vesmírnou stanici opravuje. Práci naruší útok Federace. Pokusíte se stanici bránit, což však není ve vašich silách. Teroristé se zmocní Odinu a udeří na americká města, musíte se tak pokusit minimalizovat devastaci.

Po této misi se přesuneme o deset let dopředu, Logan se svým bratrem vyrůstali ve zdecimované Severní Americe. Jde o dva členy elitní skupiny Ghosts, která bojuje proti Federaci za nepřátelskými liniemi. Jde o největší hrozbu pro Federaci a o naději pro americké obyvatele.

Call of Duty: Ghosts vyjde 5. listopadu pro PC, PlayStation 3 i Xbox 360. Později budou následovat verze pro PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama