Call of Duty: Ghosts si nezahrajete na Windows XP, vyžaduje 64-bit a 6 GB RAM
Call of Duty: Ghosts Novinka Call of Duty: Ghosts si nezahrajete na Windows XP, vyžaduje 64-bit a 6 GB RAM

Call of Duty: Ghosts si nezahrajete na Windows XP, vyžaduje 64-bit a 6 GB RAM

Michal Burian

Michal Burian

125

<strong>Tak prý nemusí vyžadovat 50 GB na disku</strong>. Hardwarové požadavky mohou některé hráče zaskočit, především ve spojení se sérií CoD. Navíc dedikované servery na všech platformách.

Reklama

Aktualizace: Activision se zachoval podobě jako Ubisoft při úniku hardwarových požadavků Watch Dogs. Těch neuvěřitelných 50 GB na pevném disku nemusí hra vyžadovat. Nvidia totiž zveřejnila neoficiální specifikace, informoval Twitteru Activision Support. Brzy bychom se měli dočkat oficiální HW požadavků.

Pokud se začínáte radovat, tak zůstaňte raději při zemi. Společnosti Nvidia a AMD již několikrát dokázaly, že jejich zveřejněné požadavky bývají často velmi přesné. Aby to nedopadlo jako u Watch Dogs, kde ty oficiální jsou krapánek vyšší.

Původní zpráva: Na oficiálních stránkách grafických karet GeForce se objevily hardwarové nároky nadcházející střílečky Call of Duty: Ghosts. Ty mohou být pro některé hráče šokem, především ve spojení s CoD sérii. Ghosts totiž nepoběží na starých Windows XP, stejně tak bude vyžadovat 64-bitové verze operačního systému Windows 7 nebo Windows 8 a 6 GB RAM.

Vypadá to, že si budeme muset postupně zvykat na podobné požadavky u většiny nových her, jak ukázalo včera i Watch Dogs od Ubisoftu.

Minimální požadavky

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-BitProcesor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ nebo lepšíRAM: 6 GBMísto na disku: 50 GBGrafická karta: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 nebo lepšíZvuk: kompatibilní zvuková karta s DirectXDirectX: 11Internet: Širokopásmové připojení nezbytné pro hraní multiplayeru

V doporučených požadavcích bohužel stránky GeForce uvádějí pouze grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 780. Rovněž bude vyžadovaná aktivace produktu přes internet.

Dedikované servery na všech platformách

Infinity Ward potvrdili, že Call of Duty: Ghosts nabídne dedikované servery na všech platformách. Předtím byly dedikované servery potvrzeny pouze pro Xbox One verzi. Vývojáři si od toho slibují zlepšení zážitku z hraní multiplayeru.

"Dedikované servery budou použity na aktuální generaci, next-gen i PC Call of Duty: Ghosts. Chceme hráčům nabídnout nejlepší zážitek z hraní multiplayeru bez ohledu na platformu."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama