Call of Duty: Infinite Warfare bez kooperativní kampaně
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Call of Duty: Infinite Warfare bez kooperativní kampaně

Call of Duty: Infinite Warfare bez kooperativní kampaně

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

11

Hlavní protagonista hry bude na pozici kapitána rozdávat rozkazy ostatním vojákům a vlastnit obří vesmírnou loď Retribution.

Reklama

Začínají se nám hromadit informace o kampani v Call of Duty: Infinite Warfare, zatímco na bližší detaily o multiplayeru a zombie módu si musíme počkat. Nové detaily lze očekávat v červnu na E3 v Los Angeles. Prozatím si budeme muset vystačit s příběhovou částí hry.

Na rozdíl od kampaně v Black Ops 3 nebude možné příběhovou část Infinite Warfare hrát v kooperaci s kamarády. Co-op tak bude pouze v zombie módu. Místo toho bude součástí singleplayeru celá řada vedlejších misí. Ty nebudou fungovat stejně jako Strike Force operace v Black Ops 2, kde se vám podle úspěchu/neúspěchu měnil příběh. Vedlejší mise v Infinite Warfare nebudou mít výrazný vliv na děj, bude tedy jen na vás, zda se budete držet hlavní příběhové linky nebo budete plnit i vedlejší úkoly. V druhém případě dostanete nějaké in-game odměny.

Hlavním protagonistou Infinite Warfare je poručík Reyes, který se v průběhu hry vypracuje až na kapitána se svojí vlastní vesmírnou lodí. Reyes bude také poprvé v historii Call of Duty sám rozdávat ostatním rozkazy a bude je navigovat po bojišti. Vašimi nepřáteli jsou Settlement Defense Front (SDF), kteří jsou charakterizováni jako povstalecká skupina co se odtrhla od United Nation Space Aliance (UNSA). SDF jsou přirovnávání k fašistům.

Vaše loď ponese jméno Retribution a půjde o klíčovou součást kampaně. Loď bud fungovat jako vaše útočiště, kde naleznete svou posádku.

Kromě válečné lodě se může Reyes spolehnout na bojová letoun Jackal. Jackala lze přizpůsobit bojům jak v atmosféře, tak i v nulové gravitaci, stejně tak různě upravovat. S tím souvisí i to, že některé mise budou vyžadovat jak boj na povrchu, tak i v kosmu. Důležité pro nás je, že při cestování neuvidíte žádnou obrazovku s načítáním.

Nakonec se Infinity Ward svěřili s tím, že při vývoji Infinite Warfare se nechali inspirovat obyčejnými válečnými historkami a ne sci-fi. Podle nich se dočkáme tradičního Call of Duty, které všichni milujeme, bez ohledu na to, kde a kdy se hra odehrává. Zároveň s tím dementovali všechny spekulace o tom, že budeme bojovat s mimozemšťany. Opět se bude jednat o boj lidí s lidmi.

Call of Duty: Infinite Warfare vyjde 4. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama