Call of Duty: Infinite Warfare nabídne nejvíce zbraní z celé série
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Call of Duty: Infinite Warfare nabídne nejvíce zbraní z celé série

Call of Duty: Infinite Warfare nabídne nejvíce zbraní z celé série

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

19

Podívejte se na můstek hlavní lodě nebo na bojový letoun.

Reklama

Nedávno proběhl živý přenos na oficiální facebookové stránce Call of Duty, kde spolu poseděli vývojáři ze studia Infinity Ward a opět nám přiblížili jejich nadcházející hru. Tentokrát nás seznámili s vojenskou technikou, která bude k mání v Call of Duty: Infinite Warfare.

Hned na úvod nám Dan Savage z Infinity Ward přiblížil můstek lodi Retribution, vlajkové válečné lodě SATO (Solar Associated Treat Organization). Ten bude podobný můstku Normandie ze sci-fi série Mass Effect od BioWare. Retribution obsahuje vlastní holografickou mapu sluneční soustavy, po které se budete v průběhu kampaně pohybovat. Jako primární bojový letoun SATO je zase Jackal, který vznikl původně jako součást indického vesmírného programu. Letoun je postaven na podobném principu jako stíhačky F-22 a F-35. Jackal je přizpůsoben bojům v atmosféře, stavu beztíže či může fungovat jako vznášedlo. Poslední loď náležící pod SATO je výsadkové plavidlo Raven.

Vaši nepřátelé však nejsou pozadu a mají také svoji vlastní technologii. Vlajková a zároveň i největší loď frakce SDF je Olympus Mons, které velí admirál Salen Kotch (Kit Harington). Primární bojový letoun SDF je Ace Skelter, který je v mnoha ohledech podobný Jackalu.

Co se týče zbraní, tak se máme podle všeho těšit na největší zbrojní arzenál v celé historii Call of Duty. Kromě klasických balistických zbraní nás čeká také technologie založena na energetických výbojích, podobně jako tomu bylo u Advanced Warfare. Výjimkou ani nebudou hybridy, což znamená dvě zbraně v jedné. Ty jsme už mohli vidět v předchozích dílech Call of Duty, například Ripper z Ghosts (samopal a útočná puška v jednom) nebo Ohm z Advanced Warfare (kulomet a brokovnice). Již teď známe dvě hybridní zbraně: EBR-800, odstřelovačka co se dá přepnout na útočnou pušku, a MOD2, samopal jež se dá rozložit na dvě automatické pistole.

Zbraně v Call of Duty: Infinite Warfare se dělí na několik kategorií, podle toho kdo je vyrábí. Máme zde proto několik fiktivních firem s vlastní historií a zaměřením. Kendall Balistic je firma s dlouholetou tradicí, snažící se přenést zbraně z dnešní doby do budoucnosti. Mashimo je japonská nízkorozpočtová společnost vyrábějící zbraně na bázi energetiky. Kromě toho také Mashimo vyrábí hybridy, např. samopal, který dokáže v jednu chvíli střílet jako brokovnice.

Fujiwara je zase pravý opak Mashimo. Tento japonský gigant stojí za těmi nejlepšími a nejluxusnějšími zbraněmi na trhu. Právě Fujiwara produkuje samopal MOD2. Poslední dvě firmy, EDI a Atomic Dynamics, nevyrábí klasické zbraně, ale experimentují a dodávají na trh doposud neviděnou technologii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama