Call of Duty: Modern Warfare 2 je na Steamu už teď hitem
Call of Duty Novinka Call of Duty: Modern Warfare 2 je na Steamu už teď hitem

Call of Duty: Modern Warfare 2 je na Steamu už teď hitem

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

A to je k dispozici zatím pouze kampaň.

Reklama

Od 20. října si mohou hráči, kteří si Call of Duty: Modern Warfare 2 předobjednali v digitální verzi, vyzkoušet kompletní kampaň pro jednoho hráče. Této lákavé nabídky podle všeho nemalá část z nich opravdu využila. Data ze Steamu totiž ukazují, že kampaň těsně po jejím vydání hrálo v jeden čas přes 94 tisíc hráčů. Na takto vysoké číslo přitom nedosáhla většina starších dílů série ani ve své plné verzi včetně multiplayeru.

Pokud se budeme soustředit na data ze Steamu, tak z pohledu současně hrajících uživatelů se Call of Duty: Modern Warfare 2 už nyní zařadilo na třetí místo v historii série. První místo okupuje první Black Ops následované původním Modern Warfare 2 z roku 2009. Do tohoto seznamu však nepočítáme otevřené betaverze. Stále je ale důležité mít na paměti, že hra v současné podobě nabízí pouze kampaň a je k dispozici pouze majitelům předobjednávek.

Už nyní se tak začíná ukazovat, že minimálně na Steamu má Call of Duty: Modern Warfare 2 zaděláno na velký úspěch. Dalším dobrým ukazatel je seznam nejvýdělečnějších her na Steamu, kde se Call of Duty: Modern Warfare 2 právě díky předobjednávkám už několik týdnů umisťuje na předních příčkách.

Byl to přitom právě Steam, na kterém byla série Call of Duty z důvodu exkluzivity PC verze na Battle.netu dlouho dobu nedostupná. Bližší informace o kampani Call of Duty: Modern Warfare 2 můžete načerpat z naší recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama