Modern Warfare 3 Novinka Call of Duty: Modern Warfare 3 přichází s našlapaným trailerem

Call of Duty: Modern Warfare 3 přichází s našlapaným trailerem

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžete na velkolepou kampaň i největší zombie mapu v historii série.

Reklama

Střílečka Call of Duty: Modern Warfare 3 byla oficiálně představena před více než týdnem. Nyní tvůrci přicházejí s jedním z pověstných trailerů, které mají hráče nalákat k předobjednávkám a je nutno říci, že tentokrát se jim jejich práce opět povedla. Příběh podle všeho naváže na vyprávění prezentované v Modern Warfare II. Chybět mezi vašimi protivníky nemá kupříkladu ani všemi "oblíbený" Vladimir Makarov. Jednou z destinací, které navštívíte se má stát Verdansk, tedy přesněji řečeno místní gulag. Škála destinací má být však mnohem rozsáhlejší.

Call of Duty: Modern Warfare 3 přichází s našlapaným trailerem

Zajímavým faktorem je pak skutečnost, že vám má hra nabídnout různé možnosti, jak řešit některé situace. Znovuhratelnost bude tím pádem vyšší, než ve většině předchozích dílů série Call of Duty. Chybět tu nemá samozřejmě ani multiplayer a zombie režim, který bude tentokrát orientován až na 24 hráčů. Odehrávat se má na opravdu rozsáhlé mapě, takže přežití bude výzvou.

Call of Duty: Modern Warfare 3 dorazí na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Datum vydání je prozatím stanoveno na 10. listopadu 2023. Překvapivé je, že hra míří opět i na starou generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama