Call of Duty: Modern Warfare Remastered nabídne kampaň a jen 10 multiplayerových map
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Call of Duty: Modern Warfare Remastered nabídne kampaň a jen 10 multiplayerových map

Call of Duty: Modern Warfare Remastered nabídne kampaň a jen 10 multiplayerových map

Martin Cvrček

Martin Cvrček

46

Další uniklý obrázek navíc potvrzuje futuristické zasazení nadcházejícího dílu s podtitulem Infinite Warfare.

Reklama

Další den, další únik související s novým Call of Duty s nesmírně originálním podtitulem Infinite Warfare. Internetem nyní koluje obrázek nabídky předobjednávky PS4 verze hry, který soudě dle cen v kanadských dolarech a ratingu pochází z Kanady. Stále se tedy nejedná o potvrzenou či oficiální záležitost, ale vypadá to, že teď už není důvod k pochybnostem ohledně pravosti materiálů.

Obrázek potvrzuje, že se bude Infinite Warfare skutečně odehrávat v budoucnosti a zřejmě zavítáme i do vesmíru. Stačí se podívat na helmu od skafandru v ruce vojáka nebo na obří kolos v pozadí, který může dost dobře být vesmírnou lodí.

Díky novému úniku jsme také o něco moudřejší v případě remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare s názvem Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Remaster je taktéž skutečností a nabídne kompletní kampaň a 10 multiplayerových map.

Pro srovnání, původní Call of Duty 4 nabídlo dohromady 20 map. 16 map bylo v původní hře, čtyři další přidal přídavek Variety Map Pack, který byl na konzolích placený a na PC zdarma jakožto součást patche 1.6. Jó, to byly časy.

Je otázka, proč remaster nenabídne všechny mapy. Možná na předělávku všech není dost času, možná se Activision snaží, aby hráči, zejména pamětníci, nevěnovali příliš času remasteru Call of Duty 4, místo aby hromadně a s nadšením kupovali zcela nové Infinite Warfare.

Nutno podotknout, že stále neznáme seznam map, které remaster zahrne, a nevíme ani detaily o podporovaných platformách. V tuto chvíli je tak potvrzená jen PS4 verze.

Kdybyste novinkám o remasteru Call of Duty 4 stále nechtěli věřit a chtěli byste něco více oficiálního, můžete vzít zavděk faktickým potvrzením existence remasteru prostřednictvím oficiálního Twitter účtu Call of Duty. Ten před několika dny odpověděl na rok a půl starý tweet fanouška, který tvrdí, že jestli někdy uslyší něco o remasteru CoD4 pro PS4, nadšením si nadělá do kalhot. Twitter účet Call of Duty na to odpověděl dost zajímavým způsobem, který naznačuje, že si daný fanoušek do těch kalhot asi vážně nadělá. Dámy a pánové, takhle se v roce 2016 dělá marketing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama