Call of Duty: Modern Warfare Remastered nebude k dostání samostatně
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Call of Duty: Modern Warfare Remastered nebude k dostání samostatně

Call of Duty: Modern Warfare Remastered nebude k dostání samostatně

Martin Cvrček

Martin Cvrček

40

Nakonec jde skutečně jen o bonus ke speciálním edicím nového Infinite Warfare. Naštěstí ale dojde na podporu dedikovaných serverů.

Reklama

Mnozí hráči po předčasném odhalení Call of Duty: Modern Warfare Remastered začali prohlašovat, že je víc zajímá právě remaster Call of Duty 4 než nový díl Infinite Warfare. Upřímně čečeno, mezi tyto hráče patřím i já sám. A proto mě mrzí, že musím podat špatnou, i když možná očekávanou zprávu. Modern Warfare Remastered nebude k dostání samostatně.

K dostání bude jen jako součást speciálních edic Infinite Warfare, konkrétně edic Legacy (hra a remaster), Legacy Pro (hra, remaster a Season Pass) a Digital Deluxe (totéž co Legacy Pro, jen v digitální podobě a doplněné o další bonusy). Activision v otázkách a odpovědích týkajících se remasteru přímo zdůrazňují, že jej nebude možné hrát bez vlastnictví Infinite Warfare. Remaster navíc nebude k dispozici na disku, hru tedy bude třeba stáhnout.

Statistiky z původního Call of Duty 4 se samozřejmě nepřenáší. Naštěstí je tu alespoň pár dobrých zpráv. V multiplayeru nebude chybět možnost Prestige (na PC tato funkce původně chyběla) a remaster bude podporovat dedikované servery.

Nutno podotknout, že pokud jde o PC verzi, podpora serverů není nutně totéž jako přítomnost vyhledávače serverů, možnost zakládat vlastní modované servery a další věci, které byly za časů Call of Duty 4 samozřejmostí. V rámci šetření času a zdrojů může dojít k tomu, že na PC bude k dispozici jen matchmaking, který dá v rámci určitého herního módu dohromady partu hráčů a tu pošle na oficiální dedikovaný server. Tedy stejně jako v případě téměř všech stříleček vydaných v posledních letech, které mají podporu dedikovaných serverů, včetně Black Ops 2, Advanced Warfare, Black Ops 3, Titanfallu nebo Star Wars: Battlefront. Otázka řešení připojení na servery v případě PC verze je ale v tuto chvíli nezodpovězená, takže nezbývá než čekat.

Stále každopádně platí, že Call of Duty: Modern Warfare Remastered bude k dispozici pro PC, PS4 a Xbox One a zahrne kampaň a 10 map z multiplayeru původní hry, včetně klasik Crash, Backlot a Crossfire.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama