Call of Duty: Modern Warfare Remastered pro Xbox One vyjde 27. července
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Call of Duty: Modern Warfare Remastered pro Xbox One vyjde 27. července

Call of Duty: Modern Warfare Remastered pro Xbox One vyjde 27. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

<strong>Aktualizace: </strong>Nyní i na PC.<strong></strong>

Reklama

Aktualizace #2: Activision vydal samostatně a potichu Call of Duty: Modern Warfare Remastered na Steamu. I zde vás vyjde na 39,99 euro a ani zde není součástí samostatného vydání DLC Variety Map Pack.

Steam stránka Modern Warfare Remastered je přístupná už delší dobu a mohou na ni přispívat ti, kteří ho vlastní díky koupi dražší edice Call of Duty: Infinite Warfare. Díky tomu je na stránce obchodu již nyní víc než dost záporných recenzí, které snad potenciálním zájemcům jasně naznačí, že je v tomhle případě něco špatně a že by se od tohohle takzvaného remasteru měli držet co nejdál. Čím méně kupujících, kvůli nimž by snad v Activisionu nabyli dojmu, že jim znásilňování klasiky FPS žánru může projít, tím lépe.

Aktualizace (24. 7. 2017 21:40): Dnes ráno to byly jen spekulace od obchodního řetězce Amazon, k večeru je ale vše oficiálně zpečetěno. Společnosti Activision a Raven Software potvrdily datum vydání Call of Duty: Modern Warfare Remastered pro Xbox One. Hra samostatně vyjde avizovaného 27. července.

O vydání samostatné verze Modern Warfare Remastered pro PC se zatím bohužel nemluví.

Původní zpráva

27. června konečně došlo na samostatné vydání Call of Duty: Modern Warfare Remastered, které bylo původně součástí dražších edic loňského Call of Duty: Infinite Warfare. Tehdy ale hra vyšla jen na PS4.

Amazon nyní tvrdí, že pro Xbox One vyjde remaster Call of Duty 4: Modern Warfare 27. července, tedy přesně měsíc po vydání na PS4. Toto datum by rozhodně dávalo smysl, protože vše nasvědčuje tomu, že si společnost Sony podobně jako v případě DLC zařídila měsíční exkluzivitu. Dá se přitom očekávat, že 27. července remaster dorazí i na PC, konkrétně na Steam. V krabicové verzi nejspíš nevyjde.

Samozřejmě se nabízí otázka, jestli můžeme Amazonu věřit, ale zatím vše nasvědčuje tomu, že je datum vydání reálné. Nebo alespoň velmi pravděpodobné. Jak se tedy zdá, již brzy si budou moci i majitelé dalších platforem, kteří neinvestovali do Infinite Warfare, zkusit solidní předělávku singleplayeru a mizernou předělávku multiplayeru, která se může pyšnit nežádoucími mikrotransakcemi, obsahem, který v původní hře vůbec nebyl, minimem hráčů, zastaralým řešením serverů nebo placeným balíčkem map, za nějž museli na konzolích platit již majitelé původní hry.

Když nebyl Variety Map Pack součástí samostatného vydání remasteru na PS4, určitě nebude zahrnut ani v dalších verzích. Pokud jde zkrátka o online složku Modern Warfare Remastered, jde o nabídku, která se odmítá. A velmi snadno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama