Call of Duty v daleké budoucnosti a ve vesmíru?
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka Call of Duty v daleké budoucnosti a ve vesmíru?

Call of Duty v daleké budoucnosti a ve vesmíru?

Michal Burian

Michal Burian

93

Infinity Ward mají připravovat nové Call of Duty, které bude jiné. <strong>Aktualizováno o další detaily</strong>.

Reklama

Aktualizace: Po včerejších spekulacích o letošním Call of Duty od insidera Shinobiho se nám na svět dostávají další nepodložené informace. „Tohle není vůbec jako Ghosts. Mluvíme tady o soubojích ve vesmírných lodích (vybavte si No Man's Sky) a nejen v okolí země.“ svěřil se na fóru NeoGAF. Je dost možné, že díky přirovnání k No Man's Sky se dočkáme v novém Call of Duty pilotování vesmírných lodí.

Zároveň zmiňuje, že by se zde mohla objevit také část lodi silně připomínající nakládací prostor z Battlestar Galactica. Bude se tedy zřejmě jednat o jakousi obdobu Safehouse z kampaně Black Ops 3, kde si hráči mohli upravovat svoji výbavu a prohlížet dosažené úspěchy.

Původní zpráva

Dnešní zpráva neudělá radost hráčům, kteří by nejraději viděli Call of Duty v době druhé světové války. A že jich rozhodně není málo, slyšíme o tom ze všech stran. Každopádně Activision tenhle tábor fanoušků nevyslyší. Spíš naopak. Letošní Call of Duty se má odehrávat v daleké budoucnosti a dokonce ve vesmíru, kde se bude válčit.

Vypadá to, že Infinity Ward si z Ghosts z roku 2013 ověřili, zda mají hráči o vesmír zájem. Jistě si pamatujete, že úvodní část Ghosts byla právě ve vesmíru. Nutno podotknout, že to bylo zajímavé.

Informace jsou prozatím neoficiální, o víkendu je jako první přinesl insider Shinobi a dnes je potvrdil i britský Eurogamer ze svých nezávislých zdrojů.

Nové Call of Duty nebylo zatím oznámeno, očekává se, že vyjde letos v listopadu na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama