Call of Duty: Warzone 2.0 odhalilo datum vydání, mapu a hlavní novinky
Call of Duty Novinka Call of Duty: Warzone 2.0 odhalilo datum vydání, mapu a hlavní novinky

Call of Duty: Warzone 2.0 odhalilo datum vydání, mapu a hlavní novinky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Populární battle royale akce se vrací v novém díle.

Reklama

Vývojáři z Infinity Ward na novou ukázku z Call of Duty: Modern Warfare II v rámci akce COD: Next navázali prezentací, která se věnovali samostatné battle royale akci Call of Duty: Warzone 2.0. Pokračování populárního free-to-play titulu je od počátku vyvíjeno zároveň s Modern Warfare II. Obě hry proto sdílí základní mechaniky, zbraně i technickou stránku.

Autoři představili rozsáhlou mapu s názvem Al Mazrah. Kromě samotného střílení budou hrát prim různé dopravní prostředky, u kterých bude možné doplňovat palivo a opravovat je. Ve hře se objeví i mechanika plavání, takže si bude docházet i k přestřelkám pod vodní hladinou. Vrací se rovněž gulag, ve kterém se s dalším hráčem utkáte o možnost návratu do rozehrané hry.

Přepracovaní se dočkal rovněž systém zón. Nově bude v průběhu docházet k rozdělování zón na několik kruhů, které se před koncem hry opět spojí v jednu malou zónu. Call of Duty: Warzone 2.0 vyjde 16. listopadu na PC (Steam a Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama