Call of Duty: WW2 bude historicky přesné
Call of Duty: WWII Novinka Call of Duty: WW2 bude historicky přesné

Call of Duty: WW2 bude historicky přesné

Michal Burian

Michal Burian

86

Na vše dohlíží historik Martin Morgan.

Reklama

Už z názvu letošního Call of Duty je patrné, že se série konečně vrátí ke svým kořenům. Dlouho opomíjená druhá světová válka na sebe nenechá dlouho čekat. Hráči jsou napjati a doufají, že se studiu Sledgehammer Games podaří Call of Duty: WWII tak, jak si představují.

Minulý týden bylo Call of Duty: WWII oficiálně představeno. V živém streamu jsme mohli kromě prvního traileru vidět i deníček z vývoje. Ten byl konečně samostatně vydán.

V deníčku se členové týmu Sledgehammer Games svěřují se svou vizí. Vedoucí Michael Condrey popisuje Call of Duty: WWII jako velkolepý, špinavý, drsný příběh o největším světovém konfliktu. Důležitá je pro ně také historická přesnost, proto spolupracují s historikem Martinem Morganem, který dbá na to, aby se ve hře neobjevilo něco, co je zcela mimo druhou světovou válku.

Art director Joe Salud se zase ve videu nechal slyšet, že chce dosáhnout toho, aby WWII byla emocionálně temná a vizuálně krásná hra.

Sledgehammer Games nechtějí hráčům přinést druhou světovou válku odehrávající se po celém světě. Místo toho se zaměří na některé z velkolepých bitev. Hlavní hrdina Ronald Daniel bude cestovat přes Spojené království a Paříž do Německa. Součástí pochopitelně bude i invaze do Normandie nebo Bitva v Ardénách.

Call of Duty: WW2 vyjde 3. listopadu 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Více se dozvíte na kartě hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama