Call of Duty: WWII láká na první rozšíření Nazi Zombies
Call of Duty: WWII Novinka Call of Duty: WWII láká na první rozšíření Nazi Zombies

Call of Duty: WWII láká na první rozšíření Nazi Zombies

Michal Burian

Michal Burian

13

Odehrává se několik dnů po katastrofě v Mittelburgu. Doktor Straub se má skrývat na opevněném ostrově severně od Německa.

Reklama

První placené rozšíření střílečky Call of Duty: WWII je za rohem. Koncem loňského roku byly představeny nové multiplayerové mapy, především potom mapa Anthropoid, která hráče zavede do Prahy a vývojáři se pravděpodobně inspirovali událostmi Operace Anthropoid, tedy atentátu na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha. Dnes se podíváme na druhou kapitolu módu Nazi Zombies.

Nazi Zombies se z Mittelburgu přesouvá na opevněný ostrov severně od Německa, kde by se měl skrývat doktor Straub. Odehrává se jen pár dnů po katastrově v Mittelburgu a na hráče opět čeká celá řada nemrtvých, kteří se tentokrát plazí v mlze. Na ostrově si musíte dávat velký pozor, panuje na něm nějaká tajemná moc.

Resistance DLC vyjde 30. ledna pro PlayStation 4 verze Call of Duty: WWII a s měsíčním zpožděním dorazí na PC a Xbox One. Těšit se můžete na nové multiplayerové mapy: Anthropoid (Praha, Československo), Occupation (remake mapy Resistance, Německá okupace Paříže) a Valkyrie (Masurian Woods, Východní Prusko). Společně s nimi bude k dispozici ještě nová mise v režimu War Mode, jmenuje se Operation Intercept a podíváte se do francouzského města Saint-Lô, abyste zachránili letce odporu.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama