Call of Duty: WWII nás seznamuje s novými mapami z The War Machine DLC
Call of Duty: WWII Novinka Call of Duty: WWII nás seznamuje s novými mapami z The War Machine DLC

Call of Duty: WWII nás seznamuje s novými mapami z The War Machine DLC

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pyramidy v egyptské Gíze, testování německých raket a francouzské město Dunkerk.

Reklama

Na oficiálním YouTube kanálu série Call of Duty se objevily videa, která nás blíže seznamují s trojicí nových multiplayerových map. Ty jsou součástí v pořadí druhého dodatečného balíčku pojmenovaného The War Machine. Na PS4 vyšlo DLC dnes, majitelé PC a Xbox One verzí Call of Duty: WWII si na něj budou muset měsíc počkat z důvodu časové exkluzivity.

The War Machine DLC obsáhne výpravu do egyptské Gízy s pyramidami. V2 je zase německé testovací zařízení pro raketové testy a ve francouzském městě Dunkerk se odehrála velká bitva během německé invaze v roce 1940. Vývojáři vám ve videích ukážou zajímavé body na všech třech mapách, abyste při hraní věděli, kde, co je a co vám jednotlivá místa nabízejí. Na další si už ale budete muset přijít sami.

Kromě tohoto obsahu zahrne druhý dodatečný balíček ještě novou operaci v rámci módu War. Operace Husky se odehrává během spojenecké invaze na Sicílii a nabízí opět tři různé mise. Nejprve budete muset zjistit informace o nepříteli, poté vše předat spojencům a na závěr sestřelit letadlo. Ano, usedneme do letadla a budeme bojovat i ve vzduchu.

Samozřejmě nemůže chybět ani nová kapitola v Nazi Zombies. Tentokrát je zasazena do srdce nacistického Německa, kde o život bojuje pětice známých hrdinů proti zombíkům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama