Call of Duty: WWII nejúspěšnější novinkou v historii PS Store
Call of Duty: WWII Novinka Call of Duty: WWII nejúspěšnější novinkou v historii PS Store

Call of Duty: WWII nejúspěšnější novinkou v historii PS Store

Michal Burian

Michal Burian

14

Jak se dařilo hrám Destiny 2 a Crash Bandicoot? K tomu potvrzení letošního Call of Duty od studia Treyarch.

Reklama

Společnost Activision se pochlubila svými výsledky za čtvrté čtvrtletí roku 2017 a prozradila, jak se dařilo hrám Call of Duty: WWII, Destiny 2 a Crash Bandicoot v období od 1. října do 31. prosince 2017.

Bobby Kotick, generální ředitel Activision Blizzard, se nechal slyšet, že šlo o rekordní čtvrtletí. „V roce 2017 naše komunita dosáhla nových milníků, dosáhli jsme rekordních výnosů a učinili jsme významný pokrok, kupříkladu Overwatch League. Jsme nadšeni z příležitostí, které nás čekají v roce 2018. Chceme i nadále sloužit našich hráčům a fanouškům.“

Kotick je pochopitelně nadšený. Vždyť Call of Duty: WWII je nejúspěšnější novinkou v historii PlayStation Store. To znamená, že žádné jiné hře se v den vydání a krátce na to v prodejích na PS Store nedařilo lépe. Navíc Destiny 2 je druhou nejprodávanější konzolovou hrou v Severní Americe za loňský rok a zároveň má nejlepší start v historii PC her Activisionu. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je k tomu nejprodávanější kolekcí remasterů v historii PS4. CoD: WWII je zároveň nejprodávanější hrou roku 2017 v USA.

Zároveň bylo potvrzeno, že letos v listopadu vyjde nové Call of Duty, které má na starost studio Treyarch. V současné době nevíme, co přesně tvůrci série Black Ops připravují. Dle spekulací má jít o Black Ops 4, v němž zůstaneme nohami na zemi a ve hře nebudou žádné jetpacky. K oficiálnímu představení by mělo dojít v průběhu dubna až května. Black Ops 3 bylo naznačeno na začátku dubna a později ve stejný měsíc plnohodnotně odkryto.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama