Call of Duty: WWII v nadupaném multiplayerovém traileru
Call of Duty: WWII Novinka Call of Duty: WWII v nadupaném multiplayerovém traileru

Call of Duty: WWII v nadupaném multiplayerovém traileru

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

59

Ve dvou minutovém videu se podíváme od Normandie až po Krym. <strong>Aktualizováno o další detaily</strong>.

Reklama

Letošní Call of Duty budí od svého oznámení velký rozruch. Po skoro devíti letech se série opět vrací k vytoužené druhé světové válce a není tudíž divu, že je každý fanoušek v napětí. Activision dneska v noci na konferenci Sony vypustil do světa první multiplayerový trailer.

Ve dvou minutovém videu se nám představí několik vybraných lokací, kam se ve hře více hráčů podíváme. Vedle již omývané Normandie a Ardén tu tak máme nově i německé Cáchy, vodní kanál mezi Anglií a Francií a v neposlední řadě poloostrov Krym ve východní Evropě. Již delší dobu se vědělo, že se (na rozdíl od kampaně) podíváme i jinam, než na západní frontu. Ukazuje se nám i nový mód War, který doprovází příběhové pozadí. Očekávejme tak podobnou dávku filmovosti jako jsme zvyklí z kampaně.

Trailer je nabitý akcí, násilím a ukazuje něco i ze samotného zbrojního arzenálu. Vedle již ikonické pušky M1 Garand se nám prezentuje německý kulomet MG42, brokovnice Trench Gun, odstřelovačka M1903 Springfield, samopal Grease Gun, plamenomet nebo dokonce i lopata a bajonet. V traileru si lze všimnout, že hráč během bitevní vřavy nasazuje na Grease Gun tlumič, zatímco v následující scéně se vkládá do brokovnice zápalný náboj.

Již pár dní víme, že systém Create-a-Class nahradí Divize, kde jednotlivé třídy budou zaměřené na odlišný způsob vedení boje. Právě Expeditionary Force je zaměřená na interakci s hořlavinami, avšak Airborne je zaměřená na tichou likvidaci. Když už je řeč o výsadkářích, lze si všimnout scény, kde hráči na bojiště sestupují na padácích.

Už od oznámení víme, že se hra dočká uzavřené multiplayerové bety, do níž se člověk dostane pouze za předobjednávku. Dneska konečně známe i datum konání. Beta test proběhne nejprve na konzoli PS4 již 25. srpna. PC a Xbox One budou následovat později.

Aktualizace: Na povrch se dere více informací o hře více hráčů. Návrat například hlásí scorestreaky, které se objevily už ve druhém Black Ops. Hráči si tak za body, které nastřádají během jednoho života, mohou na bojiště přivolat všelijakou techniku, jež je zvýhodní v boji. Prvním potvrzeným scorestreakem je bojové letadlo.

V traileru jsme si mohli všimnout i tanků. Vozidla budou pouze záležitostí režimu War, kde budou hrát strategickou úlohu. Podle všeho by měly mít podobnou roli jako robot v módu Safeguard v Black Ops 3. Vaším úkolem je objekt ochránit a doprovodit ho až do cíle na druhém konci mapy. Tanky se navíc budou moci používat. Toho jsme si mohli všimnout v samotném traileru, kde je záběr na vojáka střílejícího z kulometu připevněném na obrněnci

Řeč přišla i na funkci Headquarters, což je obdoba věže z Destiny. Zde se bude v jeden čas potkávat až 48 hráčů najednou, kteří spolu budou komunikovat, prohlížet si ocenění a mnohem více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama