Call of Juarez: The Cartel představuje hrdiny
Call of Juarez Novinka Call of Juarez: The Cartel představuje hrdiny

Call of Juarez: The Cartel představuje hrdiny

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13

Ubisoft nám chce v nejnovější hrstce trailerů představit tři hlavní protagonisty chystané zběsilé akce The Cartel ze série Call of Juarez.

Reklama

Všechna videa jsou podána originálně a vtipně, z větší části protože jsou naši hrdinové popisování tou špatnou stranou zákona. Pojďme si je tedy představit.

Ben McCall je chlápek, který nijak neposlouchá zákony a dělá věci po svém. Jakožto syn kazatele a školní fotbalová hvězda ve svých pozdějších letech pobýval ve Vietnamu, kde viděl nepopsatelné hrůzy, jež navždy změnily jeho pohled na svět. Od té doby káže v řadách LAPD jediný zákon, který uznává – oko za oko, zub za zub.

Eddie Guerra má mnohem delší jméno, než se na první pohled může zdát, ale je to klučina z Los Angeles se vším všudy. Bývalý mariňák, nyní člen organizace DEA má nezdravou chuť ke gamblerství a závislost na adrenalinu.

Kim Evans vyrostla v Comptonu, což z ní dělá ostřílenou ženštinu se vším, co k tomu patří. Vyrůstala uprostřed gangů a pouličních válek, poté se ale propracovala až na agentku FBI a studentku práv. Drogové kartely sundává jednou rukou a s nikým se moc nepáře.

Call of Juarez: The Cartel je již třetím dílem série od Techlandu. Vychází 26.července na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama