Capcom chystá na příští týden vlastní showcase
Exoprimal Novinka Capcom chystá na příští týden vlastní showcase

Capcom chystá na příští týden vlastní showcase

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se máme na Resident Evil 4 či Exoprimal.

Reklama

Japonská společnost Capcom má opět v přípravě hned několik zajímavých titulů, a proto se rozhodla uspořádat vlastní showcase s názvem Capcom Spotlight, kde se dozvíme nové informace o některých z nich. Akce je naplánována na čtvrtek 9. března 23:30 středoevropského času (od 23:10 poběží pre-show) a potrvá přibližně 26 minut.

Hlavním tahákem bude remake Resident Evilu 4, který už je téměř za dveřmi. Právě zde bychom se snad konečně měli dozvědět datum vydání nedávno oznámeného dema. Na akci uvidíme ale také kooperativní akci s dinosaury Exoprimal, jež by mohla dostat datum vydání. Dále se dozvíme novinky o Ghost Trick: Phantom Detective (remaster hry od tvůrce Ace Attorney, která byla původně dostupná pouze na Nintendo DS), Monster Hunter Rise: Sunbreak a Mega Man Battle Network Legacy Collection. Žádné překvapení Capcom nezmiňuje, takže ani tentokrát zřejmě nemůžeme očekávat hru Pragmata, která byla oznámena už před téměř třemi lety, ale zatím o ní nevíme vůbec nic.

Capcom Spotlight budete moct sledovat na YouTube či Twitchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama