Capcom do konce března 2025 vydá hned několik velkých titulů
Pragmata Novinka Capcom do konce března 2025 vydá hned několik velkých titulů

Capcom do konce března 2025 vydá hned několik velkých titulů

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jedním z nich zřejmě bude Resident Evil 9.

Reklama

Ve čtvrtek jsme vás informovali o finanční zprávě Capcomu za fiskální rok 2023. Japonské společnosti se opět velmi dařilo a zdá se, že má velké plány i do budoucna. V prezentaci, která výsledky doplňuje, se totiž objevila zajímavá informace ohledně chystaných titulů.

Společnost v předpovědi na následující finanční rok uvádí, že nás v kalendářním roce 2024 čeká již oznámená hra Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, ale to není ani zdaleka vše. Hned nato totiž Capcom dodává, že později budou oznámeny další informace ohledně "velkých titulů", které jsou momentálně ve vývoji a dorazí na trh v tomto fiskálním roce, tedy do konce března 2025. Mezi nimi zřejmě není započítán již oznámený Monster Hunter Wilds, tato hra totiž vyjde v kalendářním roce 2025, ale pravděpodobně ne do konce března.

Co nás teda během následujícího roku čeká? Nabízí se hned několik jmen. Hlavním kandidátem je ale rozhodně Resident Evil 9, o kterém nedávno mluvil insider Dusk Golem. Titul by měl být představen už brzy a vyjít by mohl v lednu 2025. Kromě toho je tu určitě možnost velkého rozšíření pro Dragon's Dogma 2 a nezapomínejme na záhadnou, několikrát odloženou hru Pragmata. Nad rámec toho se nabízí i odvážnější tipy, jako vytoužený sedmý díl série Ace Attorney, která letos v lednu obdržela kolekci druhé trilogie, ale skutečně nyní můžeme pouze spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama