Capcom hodlá zlepšit Dead Rising 4
Dead Rising 4 Novinka Capcom hodlá zlepšit Dead Rising 4

Capcom hodlá zlepšit Dead Rising 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Tvůrci vylepší kontakt s lidskými protivníky nebo chování zombií. Navíc nabídnou nové mise, v nichž budete zachraňovat přeživší.

Reklama

Čtvrtý díl série Dead Rising se u hráčů nesetkal s moc vřelým přijetím. Ale světe div se, navzdory tomu se Capcom o hru stále stará a nyní dokonce připravuje změny hratelnosti, založené na zpětné vazbě hráčů a fanoušků.

Kontakt s lidskými protivníky v Dead Rising 4 má být nově smysluplnější, přičemž maniaci budou využívat zbraně specifické pro jejich charakter. A jakmile se jich zbavíte, můžete danou zbraň vzít a využívat sami. Lidští nepřátelé se také dočkají lepší umělé inteligence, díky níž budou více využívat protiútoky, krytí nebo blokování úderů. Celkově by mělo být těžší se jich zbavit. Některé maniaky budou dokonce provázet minioni, kteří boj ještě zkomplikují.

Do hry dorazí také šest nových vedlejších misí nazvaných Distress Calls. V nich dostane Frank West možnost odpovědět na volání o pomoc a podat pomocnou ruku nějakému přeživšímu. Jakmile dotyčného najdete, musíte se spolu s ním vydat do bezpečné lokace a po cestě se bránit hordám zombií. Za splnění těchto misí získáte unikátní verze obleků pro Franka.

Vývojáři dále hodlají zlepšit odezvu ovládání, rychlost útoků, reakce a umělou inteligenci zombií, distribuci zbraní nebo obtížnost misí. Tohle všechno přitom bude zdarma jako součást aktualizace, která dorazí 5. prosince. Ve stejný den vychází Dead Risin 4: Frank's Big Package pro PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama