Capcom láká na nová oznámení
Resident Evil Novinka Capcom láká na nová oznámení

Capcom láká na nová oznámení

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Resident Evil 4 Remake nebo nový Street Fighter?

Reklama

Je to teprve pár dnů, co jsme psali o nových informacích ohledně remaku čtvrtého Resident Evilu, se kterými přišel magazín Fanbyte, konkrétně Imran Khan. Není to ani zdaleka poprvé, co se o předělávce oblíbeného survival hororu mluvilo. Už v minulosti o něm informoval insider Dusk Golem či magazín VGC. Nyní to však vypadá, že by konečně mohlo přijít oficiální oznámení.

Společnost Capcom na sociálních sítích sdílela odkaz na tyto stránky, kde najdeme odpočet, který byl že začátku nastaven na 7 dnů a měl by skončit příští pondělí, 21. února v 7:00 ráno našeho času.

Fanoušci si nicméně všimli, že se čas shoduje s koncem turnaje ve hře Street Fighter V. Slavná série bojovek letos navíc slaví 35. výročí, takže by se nabízelo oznámení nového dílu.

Jako reálná možnost se jeví také podrobnější představení již oznámeného DLC pro Resident Evil Village. Jednak už by bylo na čase a jednak font i celkově vzhled stránek nápadně připomíná styl, který Capcom použil právě u marketingu osmého dílu.

To ale není všechno, během psaní tohoto článku se na Twitteru oficiálního Resident Evilu portálu objevilo, že se něco chystá na zítřek, konkrétně 8:00 našeho času. Přiložený obrázek nese titulek "Historie" a můžeme na něm vidět několik neúplných log starších dílů. Půjde tak konečně o fanoušky vysněnou kolekci "klasických" Resident Evilů se statickou kamerou? Dozvíme se to už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama