Capcom nejspíš potichoučku chystá Resident Evil Zero HD
Resident Evil Novinka Capcom nejspíš potichoučku chystá Resident Evil Zero HD

Capcom nejspíš potichoučku chystá Resident Evil Zero HD

Michal Burian

Michal Burian

10

Resident Evil HD remaster se nezadržitelně blíží, doplnit by ho mohl další.

Reklama

Resident Evil Zero (v Japonsku Biohazard 0) vyšel v roce 2002 na GameCube a šlo v pořadí o pátý hlavní díl hororové survival série. Capcom 20. ledna 2015 uvede na trh HD verze prvního dílu Resident Evil pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. To by ale nemusela být konečná, podle nejnovějších důkazů by se své vylepšené verze mohl dočkat i Resident Evil Zero.

Informace pochází z oficiálních stránek výrobce, kde se objevily nové obrázky z PS4 verze Resident Evil HD. Na tom by nebylo nic divného, kdyby na druhém obrázku nebylo k vidění PS4 menu s ikonkou Resident Evil Zero.

Resident Evil Zero sloužil jako prequel k prvnímu Resident Evil a zaměřil se na příběh postavy se jménem Rebecca Chambers, což byla nejnovější členka týmu Special Tactics And Rescue Service's Bravo. Hrdinka vyšetřuje sérii vražd. Nakonec se ale musí bránit nebezpečným mutantům společně s trestancem Billym Coenem. Hráč mohl přepínat mezi těmito dvěma postavami v průběhu hry při řešení hádanek, kde jste využili jedinečné schopnosti obou postav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama