Capcom odhaluje akční RPG Dragon’s Dogma
Dragon's Dogma Novinka Capcom odhaluje akční RPG Dragon’s Dogma

Capcom odhaluje akční RPG Dragon’s Dogma

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Nášup novinek ze strany Capcomu ani zdaleka nekončí. Naším očím se představuje zbrusu nové fantasy RPG Dragon’s Dogma + premiérový trailer a galerie

Reklama

Aktualizace: Objevil se i debutový trailer s gameplay záběry. Pohleďte.

Původní zpráva

Příběh povypráví o mocném drakovi, který si přiletí do jedné vesničky pro srdce vyvoleného. Chudák vyvolený pak musí vytrpět dlouhou strastiplnou pouť, aby jej získal zpět (předpokládáme tedy, že se vyvolený může ohánět mečem i bez srdce).

Nebude to ale nic jednoduchého. Právě proto dostal hrdina do vínku další tři AI parťáky, jež mu pomohou se záchranou vesničanů, zabíjením obrovitánských mytologických bytostí, jako je Hydra či Gryf, a v neposlední řadě se zjištěním, proč je vlastně oním vyvoleným.

Příjemným překvapením je slíbený plně otevřený RPG svět, kde si hráč bude moci chodit, kam se mu zachce. Další příjemností jsou plně ozvučené postavy, ať už se jedná o hlavní postavu, nebo obyčejného rolníka na poli. Na titul dohlížejí profíci od sérií Devil May Cry a Resident Evil, což nám dává alespoň nějakou naději v kvalitní akční RPG.

Dragon’s Dogma je připravován na začátek roku 2012 pro PS3 a Xbox360.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama