Capcom oznámil svou prezentaci v rámci Tokyo Game Show
Novinka Capcom oznámil svou prezentaci v rámci Tokyo Game Show

Capcom oznámil svou prezentaci v rámci Tokyo Game Show

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na show flooru bude hratelná VR verze remaku RE4.

Reklama

Přestože nejbližší herní veletrh je momentálně Gamescom v Kolíně nad Rýnem, jenž se koná už příští týden, už za měsíc nás čeká další, poněkud vzdálenější, ale neméně tradiční akce Tokyo Game Show, které se účastní přední japonské videoherní společnosti. A právě jedna z nich, Capcom, nyní oznámila své plány.

Hráči přímo na místě se mohou těšit na to, že si vyzkouší hned několik titulů. Na show flooru budou k dispozici již vydané hry jako Street Fighter 6 a Exoprimal, ale také chystaný mobilní titul Monster Hunter Now, kolekce Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy či VR režim remaku Resident Evil 4 pro PlayStation VR2. Ten byl představen už před pár měsíci, ale jeho datum vydání stále neznáme. Pokud je však v takové fázi, že ho lze prezentovat veřejnosti, mohlo by to znamenat, že už nemusí být příliš daleko.

Pro hráče po celém světě Capcom chystá i prezentaci s názvem Capcom Online Program, jež se uskuteční 21. září v 16:00 středoevropského letního času. Co přesně na ní uvidíme, to zatím jasné není, společnost slibuje pouze "novinky ohledně nejnovějších titulů".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama