Capcom oznamuje sci-fi titul Remember Me
Remember Me Novinka Capcom oznamuje sci-fi titul Remember Me

Capcom oznamuje sci-fi titul Remember Me

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Gamescom ještě ani pořádně nezačal, a už tu máme první zajímavé oznámení <strong>+ trailer, detaily, obrázky a gameplay záběry</strong>.

Reklama

O Remember Me jsme mohli slyšet už v minulosti, a to pod kódovacími názvy Rain nebo Adrift. Teprve teď se však o hře dovídáme oficiálně. Půjde o sci-fi titul, v němž budou klíčovou roli hrát vzpomínky, které je možné prodávat a kupovat skrz černý trh.

Hlavní postavou bude žena jménem Nilin, a jak ukazuje první trailer, odehrávat se bude v Paříži roku 2084. V té době mají všichni lidé speciální implantáty zvané Sensation Engine nebo Sen-Sen umožňující archivovat vzpomínky a obchodovat s nimi. Vše má přitom pod kontrolou organizace jménem Memoryeyes, která je také tvůrcem implantátů.

Podstatnou roli hraje i uskupení rebelů The Errorists, jež se snaží proti Memoryeyes bojovat. Hlavní hrdinka je pochopitelně také členem odboje.

Kromě toho disponuje spoustou zajímavých schopností. Nedělá jí problém lézt po stěnách, mlátit nepřátele hlava nehlava, hacknout otevírací mechanismus dveří za pomoci Sen-Sen implantátů, umí se také šikovně skrývat ve stínech a co víc, vládne jednou opravdu netypickou schopností, a to možností měnit vzpomínky dalším lidem, zvanou Memory Remix.

Remember Me je vyvíjeno studiem Dontnod Entertainment, vydání je aktuálně naplánováno na květen 2013, a to pro konzole PS3 a Xbox 360. Jak ale známé Capcom, je dost možné, že brzy oznámí i PC verze, stejně jako v případě Resident Evil 6.

Obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama