Resident Evil Novinka Capcom představil Resident Evil Re: Verse

Capcom představil Resident Evil Re: Verse

Jan Urbančík

Jan Urbančík

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Novou multiplayer hru dostanete zdarma k Resident Evil Village.

Reklama

Jak jsme už psali minulý týden, Capcom kromě Resident Evilu Village pracuje také na nové multiplayer hře z tohoto univerza a to i přes relativní neúspěch Resistance z minulého roku, který dostali pouze majitelé Resident Evilu 3. Nicméně této taktiky se vývojáři nevzdávají ani u další hry s názvem Re: Verse. Tu dostanete zdarma k Resident Evil Village.

Narozdíl od Resistance ale zvolili jiný přístup, co se týče grafické stránky, která se naprosto odklání od realismu a je pojata spíše komiksovým stylem. Půjde o deathmatch pro 4 až 6 hráčů a budete si moct vybírat z postav prakticky z celé série. Zápasy by měly být poměrně krátké, přibližně na 5 minut. Stále pak platí, že pokud máte zájem si hru vyzkoušet, můžete se přihlásit do uzavřené bety. Zatím však pouze pro majitele konzolí minulé či aktuální generace, PC hráči mají zatím smůlu.

Co se týče samotné hry, nejsem si úplně jistý, jestli jde o správný krok. Capcom se samozřejmě snaží přinést něco, čím by oslavil 25. výročí série Resident Evil, ale už předchozí pokusy o multiplayer titul z tohoto univerza ukázaly, že o to mezi fanoušky není příliš velký zájem a hry jako takové navíc většinou nebyly zrovna povedené. Možná to tentokrát bude lepší, ale první upoutávka rozhodně na hráče dojem neudělala, to je jasné už jen z počtu disliků na oznamovacím traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama