Captain Tsubasa a One Piece: Pirate Warriors 4 v nových videích
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Captain Tsubasa a One Piece: Pirate Warriors 4 v nových videích

Captain Tsubasa a One Piece: Pirate Warriors 4 v nových videích

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Trailer se hrou Toho Academy vs. Nankatsu Junior High School a představení Carrot a Jinbeie.

Reklama

Bandai Namco vydalo několik nových trailerů ke svým chystaným hrám, fotbalové "simulaci" Captain Tsubasu: Rise of New Champions a mussou akci One Piece: Pirate Warriors 4.

Captain Tsubasu: Rise of New Champions

Arkádová fotbalová hra Captain Tsubasu: Rise of New Champions vychází z klasické manga série a umožní hráčům ovládat fotbalový tým prostřednictvím jednoduchých příkazů. Více se o hře dovíte z předchozí novinky, dnes vás čeká speciální osmiminutový gameplay trailer.

Captain Tsubasu: Rise of New Champions má vyjít v tomto roce pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC.


One Piece: Pirate Warriors 4

Bandai Namco také vydalo dva nové trailery k One Piece: Pirate Warriors 4, ve kterých nám představí (pro fanoušky OP asi zcela zbytečně) Carrot a Jinbeje.

Carrot je členkou skupiny Inuarashi Musketeer z kmene Battlebeast Tribe, který jsme mohli objevit na pohybujícím se ostrově Zou. Jde o jednoho z nejsilnějších Minků hlavně díky vynikající schopnosti skákání a ostrého zraku. Vezměte ji ale její mrkev a zaútočí na vás, poplácejte ji po hlavě a je zase milá jako předtím.

Jinbe je rybí muž typu velrybí žralok, známý také jako První syn moře Jimbei. Dříve také byl jeden ze Sedmi válečníků moře. Používá jak Fish-Man Karate, tak Fish-Man Jujutsu. Když se ale ocitl jeho domov ostrov Fish-Manů pod útokem, zachránil jej Bělovous a ochránil jej, za což se mu Jimbei cítil dlužný. Když pak Ace vedl své vlastní piráty a chtěl zaútočit na Bělovouse, Jimbei byl právě tím, kdo jej zastavil.

Carrot

Jinbei

One Piece: Pirate Warriors 4 mají vyjít pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 26. března v Japonsku a následně pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC 27. března v Severní Americe a v Evropě. Vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk a pro nalákání ke koupi se ještě můžete níže podívat na poslední televizní reklamu, nazvanou Storm the New World.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1223806318537916421/pu/vid/1280x720/KHHIEwLG0mnh2k5f.mp4

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama