Carentan má být bonusová mapa Season Passu Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Carentan má být bonusová mapa Season Passu Call of Duty: WWII

Carentan má být bonusová mapa Season Passu Call of Duty: WWII

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Soudě dle obrázku, který předčasně zveřejnil australský obchod, si do nového Call of Duty najde cestu jedna z nejklasičtějších map celé série.

Reklama

Veteránům série a multiplayeru Call of Duty jistě není třeba představovat mapu Carentan. Poprvé se objevila už v prvním díle Call of Duty z roku 2003, největšího věhlasu však dosáhla díky o dva roky mladšímu Call of Duty 2. Později se dočkala předělávky v podobě mapy Chinatown, s níž se můžete setkat v Call of Duty 4: Modern Warfare a v jeho zmršeném remasteru jménem Modern Warfare Remastered.

Carentan je zkrátka oblíbená, snadno rozpoznatelná a léty prověřená klasika. Možná vás tedy potěší, že se má objevit i v multiplayeru Call of Duty: WWII, jak dokazuje obrázek lákající na Pro Edition. Ten zveřejnil a vzpětí zase stáhnul obchod EB Games Australia, o čemž informovala fanstránka CharlieIntel.com.

Špatná zpráva je, že soudě dle obrázku má být Carentan bonusovou mapou pro majitele Season Passu. Očividně tedy nebude standardní součástí hry, a tedy ani součástí standardních playlistů a rotace map, což nejspíš znamená, že brzy zapadne.

Stejný osud potkal mapu Atlas Gorge, remake mapy Pipeline z Call of Duty 4. Ten byl zprvu exkluzivně pro majitele Season Passu Call of Duty: Advanced Warfare, které má také na svědomí Sledgehammer Games. Tvůrci však tuto mapu časem uvolnili pro všechny, i když na to, aby se ujala, už bylo tou dobou pozdě.

Nezbývá než doufat, že jestli je Carentan v Call of Duty: WWII skutečností (a že to tak rozhodně vypadá) tvůrci s ním budou zacházet lépe a pro všechny ho uvolní spíše dříve než později. Bude každopádně zajímavé zjistit, jestli je Carentan totožný s prvními díly nebo jestli ho vývojáři nějak změnili. A teď bych prosil ještě Toujane, a to v nezměněné podobě a zdarma pro každého majitele hry.

Pro titulní obrázek této novinky byl využit screenshot Carentanu z multiplayeru Call of Duty 2, převzatý z webu ModDB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama