Cargasm – nové arkádové závody
Novinka Cargasm – nové arkádové závody

Cargasm – nové arkádové závody

Michal Burian

Michal Burian

3

Chystají se nové arkádové závody, které chtějí zapůsobit věrohodně zpracovanými místy a futuristickými automobily.

Reklama

Candella Software Ltd a Saga Wonderworks dnes oznámili nové arkádové závody Cargasm, kde každý závod bude mít šťastný konec. Hra podle všeho nabídne velmi věrohodně zpracovaná místa. Chybět nebudou závody v San Francisku, Londýně, Národním parku Yosemite, Egyptě či Švýcarsku. Londýn má být dokonce velmi pečlivě vymodelován s budovami, jako je Big Ben, City Hall, London Eye a Piccadilly Circus.

Usednout budete moci do 45 moderních automobilů (futuristických), s nimiž můžete získat nejrůznější vylepšení a trofeje či archievementy (prozatím víme o Cargasm Rave, Thrust, Lesbos, Orgy, Gigolo, Lothario, Playboy a Cargasm Sultan). Vše se bude zapisovat do globálního žebříčku, z čehož vyplývá, že se můžete těšit na multiplayerové závody s podporou až pro šestnáct hráčů a opomenout nemůžeme ani podporu LAN módu.

Tvůrci se snaží vytvořit zábavnou hru, která nebude pro žádného hráče překážkou. Potrápit vás tak maximálně mohou noční závody, jež se budou střídat s těmi za denního světla.

Cargasm zatím nemá oficiální datum vydání, připravuje se však pro PC, PlayStation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo Wii a iPhone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama