Časově exkluzivní obsah pro PS4 verzi Red Dead Redemption 2 zahrnuje koně
Red Dead Redemption 2 Novinka Časově exkluzivní obsah pro PS4 verzi Red Dead Redemption 2 zahrnuje koně

Časově exkluzivní obsah pro PS4 verzi Red Dead Redemption 2 zahrnuje koně

Michal Burian

Michal Burian

42
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nic extra nečekejte. Na Xboxu One o 30 dnů později.

Reklama

Společnosti Sony a Rockstar se před časem dohodly na časově exkluzivním obsahu pro majitele PlayStation 4 verze Red Dead Redemption 2. V té době jsme věděli akorát o tom, že na Xbox One se blíže nespecifikovaný obsah dostane o 30 dnů později. Dnes už víme, o co přesně jde.

Pokud se řadíte mezi příznivce Xboxu One, tak vám to nemusí být ani moc líto. Časově exkluzivní obsah nebude mít vliv na vaše hraní, jeho součástí nejsou exkluzivní mise ani postavy. Místo toho jde o Grizzles Outlaw outfit pro hlavního hrdinu Arthura Morgana - dlouhý kabát s vlněným lemem, ručním zdobením, koženou vestou s ozdobnými vzory a černým šátkem na krk. K dispozici bude od vydání hry a poté i v Red Dead Online.

Dále kůň plemene Arabský plnokrevník, který se chlubí dobrou rychlostí a "ovládáním". Těšit se na něj můžete při spuštění Red Dead Online. Rockstar tvrdí, že tento kůň je nad všemi ostatními koňmi ve hře. Hodit se vám může aligátoří sedlo na koně (také až s Red Dead Online), zvyšuje zdraví a vytrvalost. Poslední novinkou je dvojčinný revolver. I ten bude až v Red Dead Online.

Tak co, jde o věci, kvůli kterým byste si vybrali PS4 verzi Red Dead Redemption 2 před Xbox One? Hra vychází 26. října na PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Časově exkluzivní obsah pro PS4 verzi Red Dead Redemption 2 zahrnuje koně
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama