CD Projekt reaguje na obavy z multiplayeru v Cyberpunk 2077
Blogy čtenářů Článek CD Projekt reaguje na obavy z multiplayeru v Cyberpunk 2077

CD Projekt reaguje na obavy z multiplayeru v Cyberpunk 2077

Vydavatel konstatoval, že hra bude obsahovat online prvky, aby si zachovala dlouhodobý úspěch, což skalnatým fanouškum CD Projektu zřejmě vyvolalo…

Reklama

Vydavatel konstatoval, že hra bude obsahovat online prvky, aby si zachovala dlouhodobý úspěch, což skalnatým fanouškum CD Projektu zřejmě vyvolalo neblahé pocity, mezi než bych zařadil třeba žaludeční vředy, potkání se obočí s nosem nebo pár šup do zdi a počátek nezaslouženého hatu vůči jednomu z mála ještě poctivých studií. Nadále CEO Adam Kicinski konstatoval, že chtějí udělat hru komerčně ještě více výraznější než samotný Zaklínač 3, což samo o sobě je výtečné, jenomže lidé si to vyložili trochu jinak. CD Projekt se ale zřejmě nechce stát další vykořisťující firmou na poli her, a tak vše uvedl na pravou míru.

 

 

"CHAMTIVOST NECHÁVÁME OSTATNÍM!"

 

Není tak divu, že obrovské napětí mezi fanoušky vystřelilo k samotnému studiu dotaz, co se jako děje. Studio odvětilo, že žádné onlinové prvky nijak neovlivní singleplayerovou část hry a na závěr dodali - nepředstavujte si pod tím nic horšího než Zaklínač 3, tj. obrovská hra pro jednoho hráče, otevřený svět a spletitý příběh v nabitém RPG hávu.

 

 

Obava z mikrotransakcí je stále na místě, jelikož je úplně nevyloučili, ale myslím si, že bohatě stačí jejich moudra z Twitteru:" dostanete to, za co si zaplatíte, žádné skryté pasti; chamtivost necháme druhým". Takže pravděpodobnost bratrství s Ubisoftem, EA a dalšími vykořisťovateli činí zhruba 0.03423%, to už je asi lepší si zahrát sportku, ne? Když si představíme 6 vítěžných čísel ze 49 nasazených a chtěli bychom vyhrát třetí pořadí(4 správné čísla), vykalkuluje nám to pravděpodobnost cirka 0.09686%.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama