Čeká nás remaster hry Legend of Zelda: Twilight Princess?
The Legend of Zelda: Twilight Princess Novinka Čeká nás remaster hry Legend of Zelda: Twilight Princess?

Čeká nás remaster hry Legend of Zelda: Twilight Princess?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Bude Twilight Princess následovat osudy dílů Ocarina of Time, Majora’s Mask a Wind Waker?

Reklama

Skalní fanoušci Nintenda trochu prohledali Wii U e-shop a našli důkaz a přípravě znovuvydání hry The Legend of Zelda: Twilight Princess v HD kvalitě.

První indicií bylo nalezení ikony Twilight Princess v systému, což vedlo k podezření, že se vytváří pouhý emulovaný port. Nyní se ale na eShopových serverech Nintenda začal ve výpisu ukazovat titul Twilight Princess HD, z čehož lze logicky vyvodit přípravu plně remasterované verze hry.

The Legend of Zelda: Twilight Princess se prvního vydání dočkala v roce 2006 a šlo o jeden z posledních titulů na konzoli GameCube a jednu ze startovních her pro tehdy novu konzoli Wii. Oproti předchozímu dílu, The Wind Waker, ale byla o poznání temnějšího charakteru.

Jen pro přehled dodáváme. Původní hry Ocarina of Time a Majora's Mask pro N64 již znovu vyšly pro 3DS v roce 2011 a na začátku letošního roku. HD remaster původně cel-shaded titulu Wind Waker z GameCubu dorazil na Wii U v roce 2013, což byla poslední hra před Zeldou s podtitulem Twilight Princess. Nicméně Nintendo samo už před časem připustilo možnost HD realizace Twilight Princess, a navazujícího dílu Skyward Sword, pro konzoli Wii U.

V případě, že zvěsti o HD předělávce Twilight Princess ukážou být pravdivé, mohli bychom se ji dočkat ještě v letošním roce a tento port by aspoň částečně zaplnit mezeru mezi stávající a novou Zeldou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama