Čekají nás další boje v aréně. Stunlock oznamují Battlerite
Battlerite Novinka Čekají nás další boje v aréně. Stunlock oznamují Battlerite

Čekají nás další boje v aréně. Stunlock oznamují Battlerite

ElementGamer

ElementGamer

1

Půjde o PVP akci s rozdílnými postavami.

Reklama

Jako by MOBA her v dnešní době bylo dost. Na momentální populární vlně (nebo spíše tsunami) se chce svézt i studio Stunlock. To dnes oznámilo PVP titul, kde proti sobě budou v arénách a krutých bojích bojovat odlišné postavy, které budou mít různorodé schopnosti, unikátní hratelnost a specifické rysy. Vývojáři se dušují, že hra bude určená jak pro začátečníky v žánru, tak i pro zkušené zabijáky. Údajně nepůjde o nic, co byste mohli hrát se zavřenýma očima a rukama za zády. Budete totiž muset taktizovat, správně časovat určité akce a rychle reagovat na pohyb soupeře.

Jedním z hratelných bojovníků bude i Shifu - specialista na dvě velká kladiva, které bude moci využít ve svůj prospěch. Právě tuhle postavu tvůrci uvedli jako příklad, především proto, že vám hra nabídne jedno kladivo hodit, rychle vystřelit dopředu, a vyhnout se tak náhlým útokům. Nebude chybět ani magie, ohnivé koule a přetvoření sama sebe v jednu z nich. A samozřejmě - co by to bylo za pořádnou akci bez velkých mečů, seker a ještě větších zbraní, než jste vy sami.

Tak jako tak se jedná o relativně zajímavé představení, a jestli studio dodrží alespoň to, že titul bude obsahovat odlišnou hratelnost od ostatních konkurentů v žánru, je velká pravděpodobnost, že se máme na co těšit. Nic ovšem není stoprocentní a vždy se může něco pokazit.

Pokud byste rádi dali hře šanci, můžete vyzkoušet štěstí a přihlásit do bety. Kdo by nechtěl rozsekat pár hráčů na kaši, že ano.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama