Červnové herní menu 2014
Speciály Článek Červnové herní menu 2014

Červnové herní menu 2014

Michal Burian

Michal Burian

15

Začalo nám léto a s ním vychází spousta zajímavých her jako detektivka Murdered: Soul Suspect, EA Sports UFC, Enemy Front, Sniper Elite 3 nebo GRID: Autosport.

Reklama

Vítám vás u dalšího pravidelného herního menu českého magazínu o hrách Zing.cz. Léto nám začalo a s ním vyjde i několik zajímavých her. Nečekejte ale žádné velké herní hody, vaše peněženka by nemusela být zas tak zaměstnaná. Červen je slabším měsícem, pár titulů se ale přece jen najde. Pojďme se na ně společně popořadě podívat.

Úterý 3. června bude ve znamení masivně multiplayerového RPG Wildstar pro PC z dílny Carbine Studios. Tahle nová onlinovka slibuje výlet do domova dávno ztracené eldanské civilizace, kterou leckdo dosud považoval za pouhou legendu. Začíná divoká válka o Nexus, během ní se probouzí zlé síly a z velkolepého dobrodružství se tává nemilosrdný boj o přežití. Zaujme vás MMORPG v komiksovém stylu?

Pokud ne, tak si o den později budete moci se svými kamarády zařádit v Ultra Street Fighter 4 ve verzích pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360. 6. červen je pak věnován sledované detektivce Murdered: Soul Suspect, kde se vypravíte do města Salem v kůži detektiva Ronana O'Connora (respektive jeho ducha), jenž poté, co byl zavražděn, uvízl v limbu. Je na vás, abyste za pomoci Ronanovo nových nadpřirozených schopností našli vraha a předvedli jej před spravedlnost. Vychází pro všechny hlavní platformy - PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

13. června budou následovat hned dvě hry, pro PC to bude simulátor Spintires, kde se vydáte do ruských lesů s nejrůznějšími vozidly, s nimiž se musíte prokousat úskalím. Čeká na vás těžký terén v podobě bahna, vody, kamení apod. To už se dostáváme k poněkud podceňované first-person střílečce Enemy Front (PC, PS3, X360) od polských City Interactive. Jak už to tak bývá, svět během druhé světové války může zachránit pouze neohrožený americký hrdina, který se s nacisty vypořádá přímo na jejich území.

UFC od THQ nebylo špatnou hrou, po krachu společnosti se licence dostala do rukou Electronic Arts, která si na 17. června připravila EA Sports UFC na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Kromě skutečných bojovníků a arén se má hra pyšnit především detailně zpracovanými obličeji postav, stejně tak reálnými pohyby a dalšími maličkostmi. Pokud nevíte, zda by vás právě tahle bojovka v ringu mohla zaujmout, tak si 3. června můžete stáhnout demo.

Po úspěšné kampani na Kickstarteru se vývoj Divinity: Original Sin blíží do zdárného konce. 20. června si tohle kooperativní RPG z izometrického pohledu budete moci zakoupit pro PC. Příznivci závodů budou moci otestovat nové MotoGP od Milestone. Vychází totiž MotoGP 14 pro všechny přední platformy a ještě handheld Vita.

24. června dorazí Company of Heroes 2: The Western Front Armies (PC), nenechte se zmást, nejde o nový díl válečné real-time strategie, nýbrž o samostatný přídavek pro více hráčů. Do hry přidá US Forces a německé Oberkommando West.

25. června se příznivci kreslené grafiky dočkají Valiant Hearts: The Great War od autorů Rayman Legends. Hra bude vyprávět příběh čtyř vojáků během první světové války. Všichni hrdinové mají společnou jednu věc, přežívají v zákopech, zeleném lese, na francouzském venkově nebo zasněžených polí. Vyjde pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360.

Blížíme se k nabitému konci, 27. června se na pultech obchodů objeví hned tři hry. První bude závodní, GRID: Autosport od Codemasters pro PC, PS3 a X360 nedávno Marek otestoval v preview verzi a měl rozporuplné pocity. Oproti tomu od Sniper Elite 3 se očekává to co od předešlých dílů + otevřenější prostředí zasazené do severní Afriky. No a závěrem ještě PC verze multiplayerové 3rd person střílečky Plants vs Zombies: Garden Warfare.

Tak co, vybrali jste si v tomto měsíci svého favorita? Napište nám do komentářů, na jakou hru se nejvíce těšíte (klidně i s důvody, nebojte se rozepsat) a jakou raději vynecháte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama