Česká akční adventura J.U.L.I.A. ohlášena
J.U.L.I.A. Novinka Česká akční adventura J.U.L.I.A. ohlášena

Česká akční adventura J.U.L.I.A. ohlášena

Roman Bičan

Roman Bičan

9

Jan Kavan představil českou akční sci-fi adventuru nazvanou J.U.L.I.A., v níž se podíváme do vesmíru. Dočkáme se jí pravděpodobně na začátku příštího roku.

Reklama

Příběh se zaměří na pětatřicetiletou astrobioložku Rachel Manners, jež byla členkou malé skupiny vybraných vědců, kteří měli poslání týkající se planety Země. V příběhu nám bude ku pomoci například geniální MOBOT, což je mobilní robot vhodný pro planetární průzkumy. Dostaneme se celkově na šest odlišných planet a odhalíme jejich tajemství. Hlavní náplní hry se stanou hádanky, jejichž vyřešení nás posune dál.

„Představte si, jak byste se cítili, kdybyste se právě probrali z kryogeního spánku. Stali jste se obětí pokusu, nacházíte se na obrovské družici a ani si nevzpomínáte, jak jste se tam dostali. Jste dezorientovaní. Budete spěchat do kontrolní místnosti a uvědomíte si, že jste spali několik desetiletí. Zanedlouho zjistíte, že jste posledním žijícím členem posádky. Vaše poslání je jednoduché: setkat se s mimozemšťany. Přesto je něco špatně…,“ prozradil Jan Kavan o příběhové lince jeho nové hry J.U.L.I.A.

J.U.L.I.A. se objeví pouze na platformě PC (podporován je systém Windows XP a novější) a šířit se bude pouze digitální cestou. Finální cena není prozatím upřesněna. V týmu jsou pouze dva lidé, přičemž ke kompletnímu dokončení by mělo dojít v prvním kvartále příštího roku. Pro více informací máme sledovat buď oficiální stránku nebo účet na Twitteru.

Známy jsou též hardwarové a systémové nároky, které nejsou nikterak drastické. Ke spuštění nám postačí 1GB RAM, grafika 256MB a procesor o minimální frekvenci 1.5 GHz. Měl by to tedy spustit prakticky každý. Navíc potěší i podpora 64bitových operačních systémů. Držíme autorům palce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama