Česká hra Last Train Home obdržela aktualizovanou demoverzi
Last Train Home Novinka Česká hra Last Train Home obdržela aktualizovanou demoverzi

Česká hra Last Train Home obdržela aktualizovanou demoverzi

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Plná verze vychází za méně než měsíc.

Reklama

Vývojáři z brněnského studia Ashborne Games v současnosti dokončují vývoj očekávané real-time strategie Last Train Home, ve které se vžijete do role velitele československých legionářů. Hra se již začátkem října dočkala demoverze, díky které jste si mohli určitou pasáž vyzkoušet zdarma.

Autoři nově oznámili a na Steamu obratem hned vydali aktualizovanou verzi tohoto dema, která přináší řadu oprav a vylepšení. Změny by měly patrné na celkové optimalizaci v čele s frameratem a přidáním podpory pro starší rozhraní DirectX 11, které je vhodnější pro majitele méně výkonných sestav. Úpravou dále prošel balanc vybavení a zdrojů. Vývojáři si ale posvítili rovněž na celkovou stabilitu a eliminaci bugů.

Jako bonus byla do dema přidána úplně nová funkce sabotáží, díky kterým budou moci vaši vojáci nepozorovaně ničit nepřátelské vybavení v podobě houfnic, polních děl a těžkých kulometů. Kompletní přehled změn si můžete prostudovat přímo na Steamu. Last Train Home vychází v plné verzi na PC už 28. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama