Česká plošinovka Ministry of Broadcast
Ministry of Broadcast Novinka Česká plošinovka Ministry of Broadcast

Česká plošinovka Ministry of Broadcast

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC Apple Mac

Nová domácí hra o totalitní reality show je v češtině a nestojí mnoho.

Reklama

Dnes vyšla nová česká příběhová 2D plošinovka Ministry of Broadcast od brněnského nezávislého kvarteta Ministry Of Broadcast Studio, jež vzniklo sloučením studií Twin Petes a Fuchs+Dachs. Jedná se o hru pro jednoho hráče, která se inspiruje románem 1984 George Orwella a moderní reality TV show.

 

Česká plošinovka Ministry of Broadcast

 

Zdánlivě přes noc, vyrostla v blíže neurčené zemi zeď, která rozdělila národ a odloučila muže od jeho rodiny. Aby se zrzavý protagonista mohl opět setkat se svými nejbližšími, musí se zúčastnit a vyhrát v reality show „Zeď pro tebe”, kterou pořádá vládnoucí režim. Stát se jejím účastníkem je totiž jediný způsob, jak uniknout a dostat se na vytouženou svobodu na druhé straně zdi. Při svém postupu jednotlivými koly však protagonista brzy zjistí, že režim nehraje úplně čistou hru...

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=G4W-gyLFFB4&feature=emb_title[/embed]

 

Pouze 670 MB velká hra se zhlédla v plošinovkových klasikách jako jsou první Prince of Persia a série Oddworld, přičemž v bočním pixelartovém 2D pohledu nabízí velkou porci suchého až absurdního humoru, využívání různých okolních postaviček či logické hádanky a smrti, jichž hra animuje na 35 druhů. Na Steamu nyní stojí 11,24 EUR (cca 280,-) a dostat by se měla i na Switch. Recenze bude.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama