Česká závodní hra Engine Evolution žádá o přízeň na Startovači
Novinka Česká závodní hra Engine Evolution žádá o přízeň na Startovači

Česká závodní hra Engine Evolution žádá o přízeň na Startovači

David Křenek

David Křenek

6
Platformy Linux Linux Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Projedeme se brzy na Jawách i v hře?

Reklama

Je libo závodní hra zaměřující se na motorky? Ano, několik takových už na trhu dávno máme, jako jsou série Ride a MXGP od italského studia Milestone či samozřejmě MotoGP. Tentokrát tu však máme hru přímo z domácí produkce, která na Startovači vybírá sumu 75 tisíc pro dokončení základní fáze hry. Ve hře Engine Evolution se nacházejí motocykly z celého průřezu 20. století, které se budou odemykat postupem ve hře.

Už jako dítě jsem chtěl počítačovou hru, která by obsáhla všechny různé motorky a především naše české okruhy. Ta hra ale tenkrát neexistovala. Je mi 21 let a ta hra stále není, a tak si myslím, že je na čase tu hru konečně udělat, říká autor projektu Petr Šimůnek v traileru pro Startovač.

Na titulu se pracuje již třetím rokem a v tom loňském Petr sestavil i tým. Zajímavostí je výše zmíněná částka, kterou vybírají, jelikož se jedná o 1/10 000 ceny vývoje Kingdom: Come Deliverance. Chtějí tak ukázat na to, že s takovýmto rozpočtem a dvěma zaměstnanci studia se dají udělat velké divy. Sám Petr pochází z Hořic, které se nacházejí v královéhradeckém kraji a jezdí se v nich legendární závod 300 zatáček Gustava Havla od roku 1936. Beta verzi tohoto titulu si můžete stáhnout již nyní a vyzkoušet si závodění na 7 reálných tratích, které jsou dostupné.

Engine Evolution je plánován na platformy PC, Mac, Linux, Android a iOS. Pokud vás tedy tento titul zaujal, tak vás odkazujeme na samotný Startovač, kde se o hře dozvíte podrobnější informace a na samotný projekt můžete rovnou přispět. Petrovi a jeho týmu přejeme hodně štěstí jak ve vývoji, tak i samotné crowdfundingové kampani.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama